|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podelitev diplom :)
6.5.2005 12:35:39   
dory
No pa sem jo docakala...eno leto je ze skor od tega ko sem diplomirala...takrat je bil mali star skoraj dva meseca in vzela sem ga na zagovor...no takrat je bil se priden,zdej je tecko mali pa grem sama,ker bomo sle s sosolkami gotovo na en kozarcek,dva ali tri :)...

Sem pa zlo razocarana,ker je mel fov zmer slavnostne podelitve na brdu,za kar je blo vredno cakat celo leto..danes pa so podelitve v eni ucilnici:zmeden:...bo slavno ja:zmeden2:

Ampak vseeno sem vesela da jo koncn prejmem v roke :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 12:37:08   
tjaga
:bravo::bravo::bravo: Teja, super, pa jo boš mela v rokah. Uf, mene še čaka. Najprej do konca napisat, potem pa podelitev. :((:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 12:40:18   
TARA in MAJ
res lepo jo je imeti v roki:bravo::bravo:TEJA

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 12:45:09   
tilka
Naj ti ne bo žal za Brdom. Sama sem jo tam dobila točno pred desetimi leti, pa ni bilo bog ve kaj. Natrpani smo bili v eni veliki sobi, najprej navadni diplomanti, potem še magistri, pa tisti kozarček pred dvorano....Diplomo so ti izročili na hitro, vse je bilo zatohlo, zadušljivo, brez zraka...in potem konec. Vse poštirkano in poškrobljeno, in v pošteno gostilno si se moral kar odpeljati. Razen če ti je Brdo zelo všeč. No, sem bila dovolj slikovita, da ti ne bo žal??? Pa vso srečo na podelitvi:bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 12:57:22   
tinatona
:bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 13:00:34   
Pupica
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2005 13:08:47   
Blink1
Bravo:bravo::bravo:

Moja Neja pa je bila na zagovoru zraven (v trebuhu), pa na podelitvi tudi:):)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2005 13:12:03   
filipinka
:bravo:Teja!:bravo:
Pri nas je še treba do konca napisat! :zmeden:Upam, da bo vsaj zagovor junija!:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2005 13:12:47   
pupika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Super Teja. Saj bo ravno tako lepo, boš videla. Mi smo tudi imeli v neki učilnici. Po pravici povedano sem po eni strani komaj čakala da je bilo konec tistih govorov dekana, rektorja in,..... Smo pa potem odšli na kosilo z mojimi in njegovimi.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2005 13:15:15   
Maxica
:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:Za diplomiranko!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2005 13:15:40   
Anonimen
Čestitke Teja!:bravo::rozica::bravo:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2005 13:19:47   
Margareta
Cestitam za diplomo, kolk ste pridne vse, ki ste diplomirale. Mene se caka, sem rekla, da jo bom pisala zdaj, ko sem na porodniski, pa se nisem zacela. Cakam na bejbiko. :bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
Kdaj ste jo pa pisale? A ste imele po porodu sploh kaj casa za to?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2005 13:21:00   
Tricia
BRAVO 8)!!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2005 13:37:27   
Meggi
Bravo DIPL. ORG. MAN ali nekaj podobnega če imam prav. Sama sem dipl junija 2003- tud na fov ko je moja princeska imela 1 leto je šla kar zraven h dekanu on je pa najprej njej čestitu. Zakaj pa nimajo več na Brdo!? Zarad vse kuhne ki so si jo skuhal jih nočjo več. Siver pa res ni bilo boh ve kaj.

VSE ČESTITKE MAMICI.

Vsem ki še imate v planu pa čimprej da vam pol ostane čas za male angelčke.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2005 13:38:45   
niki5
čestitam teja! :bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2005 14:30:19   
mtd
oj, kaj je fov?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.5.2005 14:32:29   
pika74
Bravo mami :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.5.2005 14:36:30   
Meggi
FOV -Fakulteta za organizacijske vede

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.5.2005 15:49:42   
teta beta
:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz čakam že 11 mesecev na to butasto podelitev. Sem že pozabila, da sem sploh diplomirala... :zmeden: A kdo mogoče ve, kako pogosto ima filo faks podelitve ???

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.5.2005 16:02:37   
Magi*
bravo teja, sam tega pa še jaz nisem vedla, da ni več na Brdu. sam je pa res, da je na fov-ju zavel nov veter;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.5.2005 16:18:13   
mtd
ja, jejzus pa ja tut čeeestitam, bebec js:ups:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.5.2005 16:33:08   
lenika
Tolko je za čakat za podelitev, jaz če se prav spomnim sem čakala ene 3 mesece.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.5.2005 20:00:45   
aljča
Punce dekana so zamenjal pa je takoj drugi protokol za podeljevanje diplom.Verjeten so tud pas zategnil, ker je bilo veliko nelepih zadev slišati okrog Florjana:)-;):)-;)
čao Alja:metulj::metulj:

Drugač pa en velik koš čestitk ob tvoji diplomi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.5.2005 21:19:23   
corfu
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.5.2005 13:19:55   
Tanyya
Na Brdu ni več zato,ker je bilo baje,ko je bil Floki ta glavn zastonj-tko nam je sam rekel(je imel veze baje),zdaj ko je Leskovar na prestolu pa baje nima takih vez.Zadnjič na praktikumu nam je Florjančič rekel da bomo imeli podelitev na fov,fešto naj si pa kar sami doma organiziramo.Nekaj v tem smislu,prav nasramno je izpadlo vse skupaj...Mislim da bi si tisti,ki bodo diplomirali,zaslužili malo boljšo organizacijo,saj konec koncev to študiramo

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?