Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podatki na kovčku, ki gre v letalo ??? 16.11.2009 6:33:59
|
|
|
|
lumpy
|
Prosim, če mi pomagate. Potovali bomo z letalom, pa me zanima keteri vsi podatki morajo biti na kovčku, če se ta izgubi, da najdejo lastnika. Priimek, ime, naslov, država, tel.št.....še kaj ??? In kako je ti najbolje urediti, z nalepko na kovček, ali bolje na trši papir pa privezati na kovček...??
|
|
RE: Podatki na kovčku, ki gre v letalo ??? 16.11.2009 8:38:38
|
|
|
|
Urko15
|
Si že vse povedala, Ime, priimek, naslov in kontaktna številka, najbolje če je mobitel, tako da si dosegljiva tudi v tujini, če se kovček slučajno izgubi bna poti tja. Najbolje je da listek privežeš za ročaj kovčka, če pa daš zraven še nalepko nanj pa toliko bolje.
|
|
RE: Podatki na kovčku, ki gre v letalo ??? 16.11.2009 9:17:44
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi damo gor tisti listek za prtljago, ki ga imajo na letaliscu (na Brniku jih ima npr. Adria na info tocki) - gor pa napisemo ime, priimek, domac naslov in ZACASNI naslov - kje bomo bivali. Ko letimo domov pa samo domaci naslov, jasno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2009 16:34:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?