Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 10:33:46
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz bi ih vzela če ih imate še , poštnino bom plačala .Jutri imam PDP .Dobimo punčko ..
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 10:37:00
|
|
|
|
ELMA
|
poslala ZS
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 12:00:19
|
|
|
|
Miska2
|
Oddano! Elma, ZS še ni prispelo, če ne bo v kratkem, javim ...
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 12:44:28
|
|
|
|
ELMA
|
Sljivar Nisveta Žabjek 30 1420 Trbovlje .... To je moja adresa čeniste dobili ZS . Neki mi nagaja tudi e-mail . Pa še enkrat NAJLEPŠA HVALA .
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 27.2.2008 21:19:38
|
|
|
|
ELMA
|
Miska hvala za pleničke.....Danes sem ih dobila . HVALA
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 20:22:25
|
|
|
|
Miska2
|
... danes so mi prinesli še en paket Pampers 1, tudi tega podarim tisti, ki bi ji prišel prav
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 20:47:24
|
|
|
|
novopecena
|
hja vem kdaj se moram prijavit sem tud v veselem pričakovanju in karkoli dobim se razveselim. so plenicke se na voljo?
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 21:35:41
|
|
|
|
jajula
|
Miska2, pri koliko kilah in mesecih pa ste prerasli te pamperske? moji mali so zadnje parkat remočile, pa ne vem al sem bolj šlampasto namestila al jih je prerasla.. lp,j.
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 2.3.2008 10:32:00
|
|
|
|
Miska2
|
Novopecena, plenicke so torej tvoje , najbolje, da mi napises ZS s svojim naslovom, pa ti jih v ponedeljek posljem. Jajula, st. 1 je bila pri nasem povprecno velikem malcku za prvi teden ali dva, ampak glede na to, da na dan zamenjas ca. 8 plenick, je enega paketa kar hitro konec... Tudi mi smo mislili, da plenicka ni bila dobro namescena, potem pa smo preklopili na novo velikost...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.