Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podaljšanje porodniške iz naslova alergije 12.12.2004 20:01:47
|
|
|
|
BarbaraO
|
Zanima me, če so kateri odobrili podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka, če je le-ta imel SAMO alergijo na kravje mleko in jajca? Rada bi dobila podaljšanega (prvotno so mi prošnjo zavrnili, zdaj čakam odgovor na ugovor), saj me precej skrbi, kako bo z dieto v vrtcu. V dveh vrtcih, kamor sem dala prošnjo, trenutno nimajo prostora, preostane mi le Ljubljana, kar pa mi je precej od rok, ker delam v Trzinu. Tako bo morala Enja začasno v nek drug vrtec, ko se bo (če se sploh bo) pokazalo kakšno prosto mesto v enem od "mojih" dveh vrtcev, jo bomo pa prestavili. Situacija bi bila veliko lažje rešljiva, če bi dobila podaljšanje za 3 mesece. Kakšne izkušnje imate pa ve?
|
|
|
|
Podaljšanje porodniške iz naslova alergije 12.12.2004 21:22:59
|
|
|
|
urši77
|
Neka znanka je dobila podaljšanje-ravno zaradi istega razloga.
|
|
|
|
Podaljšanje porodniške iz naslova alergije 12.12.2004 21:25:45
|
|
|
|
ZARA
|
moji prijateljici so podaljsali,ker je imela detka alergijo na gluten...
|
|
|
|
Podaljšanje porodniške iz naslova alergije 12.12.2004 21:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi moji znanki so podaljšali zaradi alergije na mleko.
|
|
|
|
Podaljšanje porodniške iz naslova alergije 13.12.2004 17:38:49
|
|
|
|
Janeja
|
BarbaraO, meni so podaljšali do Janovega 15 meseca starosti, vendar je imel na izvidu napisane 4 alergene. Mi je pa že Janova zdravnica - preden je poslala vso dokumentacijo na komisijo - rekla naj ne pričakujemo preveč, ker v Celju baje le redko potrdijo podaljšanje. Sva imela menda res srečo. Upam, da bo tudi tebi uspelo. Držim pesti. LP Janeja
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!