|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške
13.2.2012 11:50:08   
Nataan
Imam desetmesečnika, je hipoton, asimetričen, hodiva v razvojno. V razvojni mi je zdravnica vseskozi govorila, da mi bo v napisala kot neko "priporočilo" za podaljšanje porodniške. V zadnjem izvidu pa je samo napisala, da še nujno rabi fizioterapijo, o podaljšanju pa ne duha ne sluha. Kakšne izkušnje imate vi? Vam je v razvojni v izvid napisala konkretno priporočilo za podaljšanje? Vam ga je napisal pediater? Moj pediater pravi, da mi ga bo napisala v razvojni? Kaj naj naredim? Naj pokličem v razvojno in prosim, da zdravnica dopiše? Prosim za kakšen nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške
13.2.2012 11:55:03   
Katy78
Meni je v RA na zadnji izvid napisala, da priporoča podaljšanje (z enim stavkom, nič več), pediater pa ni imel s tem nič opravka. Potem sem pač oddala vse izvide iz RA. Če ste hodili še kam drugam, okoli kakšnih specialistov ipd., potem priložiš še te izvide. Jaz bi na tvojem mestu res vprašala v RA, če lahko zdravnica dopiše čeprav nisem prepričana, koliko komisija kaj upošteva mnenje zdravnika, bolj so jim pomembni sami izvidi.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljšanje porodniške
13.2.2012 11:55:29   
enkratna
Jaz sem na obisku v razvojni prosila za njeno mnenje, ker bom oddajala vlogo za podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka. Drugače pa ja, če nimaš drugih izvidov/mnenj kot le od razvojne pediatrinje, je najmanj kar lahko storiš to, da jo pokličeš in prosiš za dodatno mnenje, v kolikor se seveda strinja s tem. Če se ne, pa pač oddaš vlogo za podaljšanje porodniške s takšnim izvidom, kot ti ga je nazadnje napisala.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podaljšanje porodniške
13.2.2012 12:01:52   
Nataan
Hvala vam za hitre odgovore. Res bom povprašala v razvojno. Hodila sem tudi na privat fizioterapije k fizioterapevtki Tatjani Breznik. Bi bilo smiselno, da mi tudi ona napiše kakšno potrdilo, kakšno priporočilo ali bolje da ne? Koliko časa pred potekom porodniške ste oddale vlogo in koliko časa traja, da dobiš odobreno oz. neodobreno.

Hvala

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podaljšanje porodniške
13.2.2012 12:13:00   
enkratna
Odobravanje podaljšanja traja nekje okoli 30 dni (15 dni ima časa CSD, da vlogo posreduje naprej, komisija pa 15 dni, da odloči). CSD-ji različno sprejemajo vlogo prej, pri nas me je izrecno opozorila, da ne več kot 1 mesec prej.

Če si hodila k privat RNO terapevtki, naj napiše neke vrste poročilo (koliko obiskov, kakšno mnenje, kje ima dete še težavice) in to priloži, seveda, zakaj ne? Vsak papir je smiseln, če ga pa upoštevajo ali ne, je pa druga reč.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Podaljšanje porodniške
13.2.2012 13:50:55   
naja17
S sinom od 6. meseca obiskujeva FT in DT, ker je hipoton. Jaz sem imela na izvidu mnenje od zdravnice nujno podaljšanje porodniške, pa sem dobila zavrnjeno. Sem oddala ponvno vlogo z istim izvidom (halo odebeljeno jim je pisalo nujno podaljšanje user posted image ), priložila še mnenje nevrofizioterapevtke in napisala spremno pismo k vlogi. Čakam ponovno odločbo...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Bi bile vesele Disneyeve trgovine pri nas?
ksenija12

Kaj pravite, ali nam manjka trgovina z oblačili, dodatki, najbolj priljubljenih risanih junakov?

da (52%)

ne (15%)

ne,dovolj je tega v drugih trgovinah (32%)

ne, kupujem raje prek e-bay (1%)


Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!