|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške
17.9.2007 9:07:06   
atanja
MAli gre ta teden na teste za alergijo. ZAnima me če bo slušanjno pozitiven na 4 stvari, ali mam  sploh možnost zaprosit za podaljšanje porodniške glede na to da bo to malo več kot 14 dni pred koncem porodniške?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške
17.9.2007 9:11:49   
moci
ni pomembno, koliko časa je do konca porodniške. nekatere gredo tudi delat in potem nazaj na porodniško. je pa vprašanje, če ti bodo zaradi alergij podaljšali.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 9:36:30   
atanja
baje da če si je na 4 stvari alergičen da pol odobrijo ziher.
Ma ves je spet bogi same fleke ma po celmu telesu.

Hvala za odgovor

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 12:09:08   
sazi
jaz sem oddala za podaljšanje 4 dni pred potekom in dobila odobreno - sem bila 3 tedne na dopustu, potem pa nazaj na porodniško, ves čas pa nisem vedela ali bom morala v službo ali bom še doma

ampak niso mi podaljšali zaradi otrokovih alergij (ker niso bile dokazane) ampak zaradi zaostanka v gibalnem razvoju

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 12:41:32   
Nika v službi
Daj vlogo, saj nimaš ničesar izgubiti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2007 20:02:14   
MAREC06
Otrok mora bit alergičen na osnovna živila, ne na kar koli. Seveda pa je smiselno probat, saj res nimaš kaj izgubit, razne dobrega mnenja  o našem zdravstvu, da naredijo kaj za naše malčke oz., da jim je kaj mar, kakšnega zdravja so.
pa veliko sreče

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 13:05:37   
lana38
Kam pa daš to vlogo za podaljšanje porodniške?
LP

lana38

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 13:09:09   
sazi
enako kot vlogo za porodniško - na CSD

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 10:27:33   
lana38
Kaj pa rabiš še zraven? Verjetno se ne moreš kar odločiti, da boš podaljšal porodniško.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 11:07:53   
sazi
jaz sem priložila izvide iz Razvojne ambulante.
Če je otrok alergičen in želiš podaljšanje na podlagi tega, moraš priložiti izvide alergoloških testiranj. Lahko daš zraven tudi izjavo pediatra (jaz nisem).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kako prenaša vožnjo?
Jaka RR

Kako vaš otrok prenaša vožnjo?

Spi (36%)

Slabo (11%)

Čeblja, kot zmešan/a (13%)

Ga zamotimo z aktivnostmi (15%)

Se sam zamoti (26%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!