|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje komisije
5.2.2009 12:42:07   
LERO
Os. zdr. je poslala dokumente na komisijo, priložila je tudi mnenje G. In sicer je G predlagal mirovanje do naslednjega pregleda, to je 11. 2. Komisija mi je bolniško podaljšala od 5.2-10.2., od 11. 2. pa naj bi delala.

V sredo naj bi šla delat, po službi pa na pregled h G. Kaj pa naj, če bo G spet zahteval podaljšanje? Še zdaj nisem popolnoma zdrava in ne vem, kaj narediti. V službi imajo nadomeščanje, ki pa go bodo izgubili, če prekinem bolniško. Potem pa ga spet ne bodo dobili 1 mesec. Šef pa je predlagal, naj se le pozdravim do konca.

Bi pa šla h G danes, a dela v drugi ambulanti, pa nimajo tam mojega kartona, tak da sestre komplicirajo.

Nujno rabim kakšen nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje komisije
5.2.2009 12:53:47   
Goldy
Jaz bi se vsekakor poskusila prej priti do svoje G. Meni vedno reče, da naj pridem prej (četudi nimam datuma), da mi napiše za podaljšanje bolniške.

Ali pa v drugem primeru, da si v sredo doma - imaš kao dopust (če bo treba) in dasta takoj v sredo za podaljšanje od torka naprej.

Meni je tudi v soboto iztekla bolniška, novo odločbo sem pa dobila šele v torek. Pa sem bila doma (v skrajnem primeru bi dala dopust).

Pa smo 4!!!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2009 12:54:21   
Miška2006
Mislim, da kaj dosti zbire nimaš. Iti 11.2. na pregled in še isti dan naj pošlje tvoj osebni zdravnik na komisijo, seveda če bo G predlagal podaljšanje.

Če ti pa ne bo podaljšal imaš bolovanje do 10.2. Se pravi, da lahko vzameš 12.2. dopust.

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 5.2.2009 12:55:22 >

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2009 12:56:46   
LERO
Kako pa je z mojim nadomeščanjem, če bi delala npr. samo 4 dni, potem pa bi se tak poslabšalo, da ne bi mogla?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2009 13:01:56   
Anonimen
Bodi bolj konkretna. Kakšno nadomeščanje

(odgovor članu LERO)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2009 13:09:55   
LERO
Ministerstvo je odobrilo osebo, ki me v času bolniške nadomešča. Odobrili so je šele po 30 dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2009 13:45:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Ministerstvo je odobrilo osebo, ki me v času bolniške nadomešča. Odobrili so je šele po 30 dneh.

pojdi k svoji G, ji povej kakšna je situacija, pa se dogovorita kako s podalšanjem. Verjetno je tudi tvoji firmi v interesu, da če si že na bolniški nimaš prekinitev, ker v tem primeru si njihov strošek, drugače pa padeš po 30-h dneh bolniške na ramena ZZZS. Kar se nadomeščanja tiče, ga je firma pridobila v zamenjavo zate, če boš pričela nazaj delat ga bo seveda izgubila in potem ob vnovičnem pričetku bolniške znaš imeti težaveuser posted image

uspešno uredi, pa pozdravi se zdej sta ti in tvoj user posted image najbolj pomembna.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2009 13:58:53   
Anonimen
Zakaj so ti že odobrili nadomestno osebo, ko pa so ti dali tako kratko bolniško na komisiji.

Tudi jst delam v javni upravi in sem šele po 3 mesecih, ko me ni bilo dodelili nekoga, ki me nadomešča.

To nima s tvojo G prav popolnoma nič. Tvoji v službi so zadevo prehitevali.

Če pač ti prideš v službo uni drugi pač ne pripada nadomeščanje, ker če si v službi ne potrebuješ nadomestila.

To je tvoj delodajalec sam sebi zakuhal. Ti pri tem nimaš nič, če te pač pošljejo delat.

Seveda, če pa imaš take probleme, da ne moreš delat, pač ti bo G brez problema podaljšaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2009 14:12:55   
AKP
Sem imela prejšnji mesec enak problem. Komisija mi je bolniško dala do 15.1. jaz pa sem imela 14.1. pregled pri g. Mi je moja osebna zdravnica povedala naj brez skrbi ostanem doma in povem v službi, da sem dalje v bolniški.  Sem odnesla 15.1. papirje od g k moji zdravnici in je ona vse lepo poslala na komisijo, ki mi je dala bolniško od 16.1. dalje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2009 16:27:29   
LERO
Nadomeščanje so iskali zato, ker sem že v dec. bila 3 tedne na bolniški, nato še cel jan., na šoli pa ni nikogar s to izobrazbo, ki bi nadomeščal. Vse sem morala pripravit doma, drugi so jih le zaposlili, še teste so mi pošiljali domov. Zaradi tega so vsi trpeli, saj so mi nenehno morali pomagati, ker sem jaz ležala z vročino in hudim prehladom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?