Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če je to samo začasna varianta, kupita dobro pohištvo, ker zdrži leta. Če to niso omare čez cele stene, jih komot seliš čez nekaj let - oziroma že zdaj glejta tako, da jih bosta komot selila. Jaz imam nekaj pohištva od Alplesa, že deset let, celo nekaj več - in je kot novo. Sedežno Žakelj - nekaj manj let - in je kot novo. Kuhinja, ne vem, mogoče si omislita samo manjši "blok", ki ga pri hiši potem uporabiš za letno kuhinjo, naprimer. Pri poceni pohištvu je vsak € stran vržen čez par let, pri dobrem pa komot zdrži, če z njim lepo delaš. Sej maš prav, samo to je malo težko izvedljivo, da si pol vse skombiniraš v novi hiši, ko so druge dimenzije,... Sploh pa kuhinjo, ja edino, če jo daš res za letno kuhinjo pol, ker, če ne lahko, da ne bojo šli elementi. Ne vem, mogoče mam samo jaz tak filing. Odvisno od okusa. Pa jaz sem mojster prestavljanja omar, v dnevni sem jih že parkrat . Gre pa samo za dva, maximalno tri kose, ki ne gredo čez celo stene, pet metrov v širino in tri v višino, v enem kosu . Kuhinja pa ja, no way, da se razstavlja. Mogoče pogledaš za kakšen eksponat, če ti paše v prostor, znajo biti fajn znižani.
|