Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pobarvane hlače od praška 18.9.2007 17:50:36
|
|
|
|
lelaval
|
Bojim se, da ne bo šlo ven. Pred leti se je tudi meni zgodilo isto in, kolikor se spomnim, sem madež uspela odstranit, prašek pa je bil tako agresiven, da je uničil barvo.
|
|
RE: Pobarvane hlače od praška 18.9.2007 18:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bo slo ven. Rajsi ne pokazem, kako je od A. mati tamalemu od A. unicila eno majcko, ko se je pobarval v vrtcu s flumastri, ki gredo dol z vodo Ona je pa posula gor prasek za BELO perilo, da bo ja flumaster sel ven Za zjokat .. In tko ni unicila samo ene majcke, ampak ze tri ..
|
|
|
|
RE: Pobarvane hlače od praška 19.9.2007 8:33:04
|
|
|
|
kapesanta
|
po mojem je najboljš da jih na modro pobarvaš, mogoče bo pa prekrilo barvo od praška.
|
|
RE: Pobarvane hlače od praška 19.9.2007 8:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Taram taram! Šlo ven, vse! S pomočjo Sonetta iz Kalčka, neki podobnega kot Vanish. Celo noč sem jih namakala in bom potem še enkrat slikala, ko jih še v stroju operem. Bravo jaz, pa še okolju prijazna sem bila. Hvala moji sosedi mali zali.
|
|
|
|
RE: Pobarvane hlače od praška 24.9.2007 10:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zima07, s temi belili se ni za igrat, ponavadi se zgodi ravno to kar si rekla, da je belilo preveč agresivno in uniči prvotno barvo. Po mojem v tvojem primeru nimaš več kaj naredit.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.