Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 16:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj morda nikogar ne zanima, ampak jaz sem na svojega moža in nase tako ponosna, da moram objaviti... Ta vikend je bilo vreme obupno in lotila sva se dela. V petek nakupovanje barve in bordure, v soboto zaščita sten in barvanje, sestavljanje Ikeinega pohištva in oprema s tistim, kar že imamo, v nedeljo pa še lepljenje bordure. Soba še ni popolna, je pa že na ogled. In rezultat je na ogled v mojem albumu - Gabrielova soba. Mislim, da je presegla pričakovanja... Kako se vam zdi? Pa še informacija: Če kdo išče bordure, ki niso ravno Disneyeve /čeprav imajo tudi te/, jih dobi v trgovini Commerciale colore v Trstu - Viale D'Annunzio. Takoj po drugem tunelu zavijete levo po klasični poti proti Trstu, pred prvim semaforjem je na levi strani ta trgovina. Nekaj vzorcev otroških bordur imajo na zalogi, imajo pa še cel kup katalogov, po katerih se lahko naroči tako bordure kot tapete, pa tudi posterje ipd. Bajen izbor in ugodne cene, predvsem bordur na zalogi.
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 16:56:52
|
|
|
|
TIMMI
|
Full dobro.Mi smo tud kakšen mesec pred njegovim rojstvom uredili sobico danes pa spi pri naju na sredini.
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 17:28:21
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo Tudi midva čakava na sobico9nebesa Upam,da bo čimprej. za zdaj pa imamo samo levjega kralja na steni:bravo: P.S. Čudovita sobica...gabrijel bo zadovljen:rozica:
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 17:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, full lepo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: lp,:fis:
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 17:54:36
|
|
|
|
ninca
|
super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 17:58:53
|
|
|
|
sa
|
:bravo::bravo::bravo:zeloo lepoo:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 18:16:15
|
|
|
|
dory
|
Uau kaksna krasna sobica...res si lahko ponosna... :) tudi mali Gabriel je pravi korenjak...ful se lepo vidi na slikci :)..btw kje pa si delala ta UZ? papa,teja
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 18:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo:Krasno,to bo pikec užival v tako lepi sobici.Ja zelo pridna sta,ni kaj!!!!!Še malo si ogledam razgled skozo okno pa bom pogruntala,katera hišica je vaša hahaha:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 19:36:37
|
|
|
|
Annny
|
Zelo lepa sobica, Selena9nebesa
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 20:05:41
|
|
|
|
kimi
|
Selena full lepa sobica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2004 20:29:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 17.10.2004 20:37:40
|
|
|
|
ZARA
|
:metulj: zelo lepa sobica,mali Gabrijel bo gotovo zadovoljen...:metulj:
|
|
|
|
Pobarvali in uredili smo otroško sobo 18.10.2004 12:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja in Baby angel - ultrazvok sem delala v Trstu, ker imam tudi tam ginekologa. Tudi danes sem mislila, da bom dobila novo slikico in jo dala na net, pa je bil tisti aparat s 3D sondo zaseden... škoda :((, pa tako sem se veselila. Neva, saj se mi je zdelo, da te bo firbec matral... ti kar študiraj, mogoče ti s panorame celo res uspe, po mojem je kar enostavno, haha. Lep dan vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......