Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 15:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno imaš kakšno vnetje, ki se je preneslo na partnerja zato ga peče. Pojdi do ginekologinje da te pregleda in začne zdravit, možno pa da bo potrebno tudi partnerja zdravit.
|
|
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 15:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti je že Karin vse povedala. Do obiska ginekologa pa raje ne seksat.
|
|
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 15:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo da nisi anonimna
|
|
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 16:02:09
|
|
|
|
GATA
|
Tudi moje mnenje je, da je najbolje, da se kar oba zglasita pri G, po možnosti čimprej. Tudi jaz pozdravljam ne anonimnost . Pa Alliy dobrodošla na RR .
< Sporočilo je popravil GATA -- 7.9.2006 16:07:12 >
|
|
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 16:07:42
|
|
|
|
*alja*
|
Tudi moj mi to zadnji teden govori, da ga peče glavica penisa ! Vendar jas pri sebi ne opazim nobene spremembe, ne vonja, ne ničesa drugega !!! Upam da bo nehalo!!! Dobrodošla
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 19:02:34
|
|
|
|
KIRA
|
vnetje ali glivična okužba. prej to drugo. kupi canesten ali pa daktarin, pa se oba mažita. ti pa še dodatno svojega G prosi svečke - canesten oz. vaginalete. jaz sem jo staknila med drugo nosečnostjo in se je po porodu še vleklo. tud mož je dobil od mene "glivice". saj v bistvu so stalno prisotne, ampak če PH nožnice pade, se pa blazno razmnožijo in so zelo trdovratne.
< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.9.2006 19:07:42 >
|
|
|
|
RE: Po seksu ga peče penis! 7.9.2006 20:37:51
|
|
|
|
pot
|
Do G, medtem pa raje uporabljajta kondom. Pa povej, da ima tudi tvoj težave, da bodo še njega zdravili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?