Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 14:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vesela bodi, da je tako, a ni to fajn . Je pa možno seveda, tele KT naredijo svoje.
|
|
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 14:53:10
|
|
|
|
Taula
|
Kaj se pritožuješ, raje uživaj.
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 16:04:32
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem imela podobne "težave". Tablete so me res čist ohladile, potem ko sem pa nehala z njimi, je bilo pa kar naprej. Moj se ni pritoževal.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 16:08:53
|
|
|
|
majci23
|
joj pri meni je tudi tako! Ko sem jemala KT je bil moj vedno bolj za akcijo, meni se ni skor nikoli dalo (no ja razen izjem), zdaj je pa lih obratno . Zdaj sem pa skoz jaz pobudnik in sprasujem in namigujem ce bo kej akcije zadnjic sem se ze sprasevala ce je kaj narobe z mano al kaj . kako pa punce kaj zavajate svoje fante-moze? a mate kaksne metode? ker jaz ne vem kako bi pristopila k temu, vcasih me bl sram
|
|
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 16:16:05
|
|
|
|
snake
|
kako te je sram? jaz ponavadi ga zagrabim, ga zapeljujem z očmi in ko on ne more več in me že hoče sleči, mu ne dovolim!!! ko pa tudi jaz ne morem več, pol počasi naredim striptizek in pol akcija!!!kašen krat pa pride tako da si kar tržemo obleke en drugemu!!!
|
|
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 23.4.2007 17:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Se je isto zgodilo po nehanju jemanja KT, potem pa se je počasi stvar normalizirala . Sedaj pa sem , pa je še hujše kot takrat ko sem jemala KT, zdaj mi pa sploh nikoli ni .
|
|
|
|
RE: Po prenehanju jemanja KT 24.4.2007 7:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
OK, potem je to normalno. Sicer pa nočem, da se normalizira, pri meni hočem da kar ostane tako
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?