|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po porodu
20.10.2008 12:39:22   
Anonimen
Mene pa zanima kolk časa si po porodu ful plodn oz da se te koj prime?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po porodu
20.10.2008 12:50:02   
Anonimen
Po porodu naj sploh ne bi bila plodna, če dojiš. Nekatere dojenje jemljejo celo kot neko kontracepcijo, ker je v telesu nek hormon, ki zavira, da bi se sprostilo jajčece. Ne vem pa kako je v primeru, da ne dojiš.
Popravite me, če nimam prav, ker nisem 100 % v to kar sem napisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 12:50:50   
anchika
1 mesec po porodu sigurno te ne  nič prime saj niti ne moreš imeti spolnih odnosov zaradi krvavitve!! Pol pa odvisno od žensk kdaj lahko imajo odnose. Jaz osebno 3 mesece nisem mogla oz. me je bolelo ker sem imela nekaj šivov. Glede plodnosti mislim da lahko zanosiš takoj. Pravijo da  če dojiš je to neke vrste kontracepcija. Ampak ne 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 13:05:59   
annya
Zakaj pa zaradi krvavitve ne mogle imeti odnosov???user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 13:12:08   
anchika
????boš seksala in zraven da ti teče kri?? No ja jaz ne.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 13:49:21   
poli*
Dojenje ni 100% kontracepcija. Vsako telo deluje malo drugače. Če mati izpusti samo 1 podoj novorojenčka, se že spremeni koncentracija hormonov in lahko pride do ovulacije. Je kar nekaj ženskic tu na rr, ki so zanosile že 1,5 meseca po porodu.
Tkoda se na to ne morte zanest

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 13:56:11   
cursa
Zanest se res ne moreš, da je dojenje 100% kontracepcija, ne vem pa, če si po porodu res ful ploden. Kvečjemu nekoliko manj.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 14:21:43   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Zakaj pa zaradi krvavitve ne mogle imeti odnosov???user posted image

pa sj niso vazne krvavitve...itak ni dobr da mas mesec dni po porodu splone odnose ker je itak se vse zaboljeno in ni dobr...user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 16:25:22   
Miška2006
Jaz se ne bi zanesla na dojenje oz. da takrat ne moreš zanosit. Beri po forumu koliko je takih, ki še zmeri dojijo pa so noseče.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 19:56:56   
blazka
Dojenje ni kontracepcija!!!! Niti 50%. Vsak pameten ginekolog opozori, da tudi če polno dojiš, to ne pomeni, da ne moreš zanosit. Plodna si takoj ko dobiš prvo menstruacijo, oz. že cca 14 dni prej... Glede na to, da je na začetku še menstruacija neurejena in lahko tudi čisto šibka, ne se zanašat na dojenje.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 20:31:35   
Naja30
Isto kot en pred mano - dojenje ni kontracepcija! Sama sem zanosila 9m po porodu, ko sem še dojila.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2008 8:19:24   
Anonimen
Fora je v tem da jest ne dojim več,ker sm imela mleka cirka sam za en mesec.Sem pa tri mesce po porodu,torej lahko zanosiš pred ovolacijo ali ne?Mela sm pa že dve M na 28 dni.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2008 10:26:07   
Naja30
Ja ne vem no, a imela si dve M in misliš, da ne moreš zanosit? Zakaj pa ne bi mogla? Če imaš M seveda lahko zanosiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2008 10:32:08   
Anonimen
Kako misliš pred ovulacijo? Zanosiš, ko imaš ovulacijo, ker brez nje ne more prit do oploditve. Razen, če misliš, da imaš odnose pred ovulacijo in potem semenčeca, ki jih imaš v nožnici na dan ovulacije povzročijo oploditev. To pa je seveda možno.
Če si imela že dve M, potem moraš definitivno poskrbet za zaščito, če si ne želiš ponovno zanosit. Ker dve M pomenita, da si imela že dve ovulaciji, dvakrat jajčece ni bilo oplojeno, torej se je tvoja maternična stena že dvakrat čistila in pripravljala na naslednjo ovulacijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2008 10:34:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Fora je v tem da jest ne dojim več,ker sm imela mleka cirka sam za en mesec.Sem pa tri mesce po porodu,torej lahko zanosiš pred ovolacijo ali ne?Mela sm pa že dve M na 28 dni.

Se opravičujem, ampak neke osnove oploditve ti manjkajo. Al pa sem narobe razumela tvoj problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2008 10:46:40   
Naja30
Fora je v tem, da imaš ovulacijo še preden dobiš prvo M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2008 12:40:34   
Anonimen
dojenje je lahko čisto veljavna "kontracepcija" ( nekje 97%, kot kondom), ampak morjo bit določeni pogoji izpolnjeni ( zmeri je kak ampakuser posted image )
- izključno dojenje
- razmaki med podoji manj kot 4 ure, tudi ponoči
- nobene dude ali čajčkov, dojenček vse sesalne potrebe zadovoljuje izključno na dojki
- dojenček mlajši od 6m
- ni še bilo menstruacije

brez ovulacije valjda ne more prist do oploditveuser posted image lahko pa je menstruacija, pa še ni bilo ovulacije, samo to pač ne moreš vedet, a ne...jaz sem zanosla očitno kar pri prvi ovulacijiuser posted image če si dober, si doberuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......