Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:28:57
|
|
|
|
Tiamo
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: pošiljam ti :angel::angel::angel::angel: naj te čuvajo vseh 9nebesa. Tia74
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:45:37
|
|
|
|
pupika
|
Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pazi nase ina na :duda:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:49:30
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:52:55
|
|
|
|
mateja 26
|
Mislim,da ti lahko kar čestitam:bravo::bravo::bravo:,ker si zdaj srečka :nosecka:. Želim ti enega zdravega :duda:. Za vaju dva pa šopek:rozica::rozica::rozica:. P.s.:Držite pesti še zame.Na Romed-u je bila druga črtica zelo rahla.:sloncek:V soboto pa še CB. Vam sporočim rezultat testa. Lp še naprej Mateja
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:52:58
|
|
|
|
Ninika1
|
Čestitam Cat!!!:bravo::bravo::bravo: Tud jaz sem danes zjutraj naredila baby check pa je bila ful RAHLAAAA črtica.....M:hudicek: bi morala dobiti v nedeljo. Ne upam niti pomisliti na srečo.... Me je tako strah, da bom spet razočarana. Drži se in pazi nase:)- Še enkrat čestitam!!!:bravo::bravo: Drži pesti zame! Lp, Ninika:zajcek:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:57:18
|
|
|
|
simonas
|
ČESTITKE!!!! :bravo::duda::bravo::duda::bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 8:52:01
|
|
|
|
pi
|
:bravo:ČESTITAM ! :bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 8:55:18
|
|
|
|
žlička
|
Ninika1 in cat:bravo::bravo::bravo: želim vama vse lepo in veliko srece, pa naj vaju:angel: cuvajo, upam da se vam vsem sreckam:nosecka: kmalu pridruzimo tudi vse ostale, ki si strasno mocno zelimo:duda:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:36:32
|
|
|
|
saba
|
obe ste nosečke srečke srečno:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdaj sta v 9nebesa
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:50:23
|
|
|
|
ZARA
|
:love::love: cestitke obema :love::love:...
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:51:14
|
|
|
|
sa
|
:bravo:juhuuuuuuuuuuuuuuuuu:bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:06:01
|
|
|
|
tia
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!!!! Tia
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:25:31
|
|
|
|
Tina31
|
Cestitke! Zelim ti vse najlepse !
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:26:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
SUUUUPEEEER!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Ves najlepše!!!! Tinka
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:34:06
|
|
|
|
biba77
|
Bravo!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cestitke bodocima starsema! :miska:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 11:28:13
|
|
|
|
lana 5
|
:bravo::bravo::bravo: SUPER:bravo::bravo::bravo: Sedaj pa v akcijo se druge punce, dajmo punce prostor se drugim, mi ze vse pasemo v zgornji forum in to si tudi zasluzimo.
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 11:56:02
|
|
|
|
Joni
|
Čestitke, to je to, kar verjemi, čeprav je prelepo, da si sploh človek ne upa verjet!!! Jaz verjamem, da je ++++++++++++++++....:bravo::bravo::bravo: Joni:metulj:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 12:03:52
|
|
|
|
onja
|
Cat, Ninika, Lana, iskrene čestitke:bravo::bravo:9nebesa:)!!!! Onja
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 12:06:10
|
|
|
|
bambi
|
Juhuuuuuuu, no pa zopet padajo :nosecka: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To je pa res nekaj lepega...... Bambi
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 13:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke!!! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 16:47:40
|
|
|
|
Anitka
|
cat ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ju ju ju hu hu, nosečnice so tu!!!!!!!!!!!! Uf se je spet začel dež srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda: Anitka:metulj:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 16:51:07
|
|
|
|
Natka1
|
Čestitke! Bodi zdrava in vesela :nosecka: . :love::love:9nebesa9nebesa:darilo::darilo::torta::torta::rozica::rozica::angel::angel::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 17:56:41
|
|
|
|
cat
|
Hvala vam punce za vse čestitke in lepe želje, ki sem jih bila danes deležna za :duda::modri::roza:! Sem pa ravnokar naredila še enkrat romed test (mi je še en ostal) in je bila pravtako rahla druga črtica:modri::roza::rozica::darilo::duda:! Bom pa jutri zjutraj za vsak slučaj še enkrat naredila CB! :muca: Aja, glede znakov pa sem že malo čutila, da se nekaj dogaja, špikalo me je v prsih, pa ene 8 dni po O me zelo bolele križ pa še ful sem bla zaspana, pa kakcala sem vsak dan:ups:, ker pred M sem bila ponavadi vedno zaprta. To je to. Pa še merila sem si BT in zapisovala v graf (je še vedno povišana na 36,9)tako da točno vem kdaj se je zgodilo:nosecka::nosecka::duda::sloncek::miska:! Fino, a ne?:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?