Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po parih dneh spet med vami 28.10.2004 20:49:26
|
|
|
|
nita
|
Samo da je vse v redu. Lepo se sedaj vsi cartajte!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 28.10.2004 21:09:12
|
|
|
|
mammika
|
OOO bogica mala....No upam da bo zdaj vse ok....:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 28.10.2004 21:47:25
|
|
|
|
Janeja
|
Taša, zdaj se pa le pazite, ker je ta bronhitis zelo zahrbten in se rad ponavlja. Oba otročka od moje sestre imata bronhitise po tekočem traku. Revčka mala :( Kar naprej so na "vpihcih". Čim manj bolezni!
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 28.10.2004 21:52:04
|
|
|
|
tina.nika
|
A si bla potem res to ti v bolnici? Si se mi zdela nekam znana pa nisem vedla kam naj te dam.? Midve sva pa včeraj prišle domov po dolgih petih dnevih v bolnici. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 28.10.2004 23:12:18
|
|
|
|
kimi
|
Jaz tudi upam da bo sedaj vse ok
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 29.10.2004 8:17:36
|
|
|
|
Taša
|
Tina. Nika- Jaz te pa nisem videla. A veš da sploh nisem premišljevala da bi lahko srečala koga z foruma. V kateri sobi pa sta bili? Samo da sta doma in da je vse v redu!LP
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 29.10.2004 8:35:54
|
|
|
|
tina.nika
|
A se spomniš ene, ki je sedela zunaj na klopci pred pediatrijo, potem pa sva šli istočasno noter, samo da si ti šla na dvigalo jaz pa po stopnicah.? Bila sem oblečena v temno moder spodnji del trenerke, rumeno majico in bež anorak.Ti pa si imela če se prav spomnim roza brezrokavnik.? Imam pa blont kratke lase. Bili sva v sobi št. 26. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 29.10.2004 9:19:13
|
|
|
|
Taša
|
Ja sedaj se te pa spomnem. Ja, ja. Jaz sem si šla glih po časopis. Točno. Ja, ja roza brezrokavnik sem imela.No vidiš kdo bi si pa mislil. Upam da se še kdaj srečava, ampak ne več v takšnih okoliščinah. LP
|
|
|
|
Po parih dneh spet med vami 29.10.2004 9:24:31
|
|
|
|
tina.nika
|
Se čisto strinjam s tabo, da se tam ne srečava več, raje na kakšnem :kava: in čveku v mestu. Žal pa izgleda, da bova medve še včkrat obiskale pediatrijo.:(( lp, Tina:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?