ona78
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Ma dajte no !!! Verjamem, da je imela katera slabo izkušnjo, vendar načeloma lpsc ni nič !!!! Operirana sem bila pred par meseci, tudi jaz moram iti še enkrat (endometrioza) pa me ni čisto nič strah. 1. dan - čiščenje to je: ne smeš nič jest, čim več pit in nafilajo te z odvajali, tako, da večino dneva preživiš na sekretu. Pobrila sem se valda sama doma, tako, da mi je bilo prihranjeno, pa tudi sestra je bila cela happy. 2. dan - lpsc, ko sem se zbudila je bolelo, pa mi je sestra šopnila en ketonalček in je bilo ok. Čez eno uro vstala za na wc, čez 2 uri žrla sendvič s pršutom. Molim boga, da bi tudi v drugo šlo tako!!!!! Čau ANABANANA, a mi lahko prosim poveš zakaj greš ponovno na laparo?? Tudi meni so pred 2 meseci odkrili endometriozo, ampak nič ni bilo govora, da bi poseg ponovili?? Hvala za tvoj odgovor!! PS: za vse ki vas poseg še čaka - ni panike, bolečina kmalu mine!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|