Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po laparoskopiji, klomifenu sledi...? 12.4.2010 15:58:33
|
|
|
|
majalina
|
Pozdravljene, mene spet nekaj zanima. Prečesala sem forum ampak odgovora na svoje vprasanje ne najdem. septembra sem imela laparo, 'spucali' so mi jajcevode, odstranili neke zarastline,... zdaj je baje vse ok. gin. mi je predpisal se klomifen... partner je sel na spermiogram, kjer je vse super. zdaj je minilo prakticno osem mesecev in mi se ni uspelo zanositi (ne pritozujem se, samo pravim). zanima me kaj sledi temu preiskavam oz. kaj je naslednji korak? aja, zdravim se ze na neplodnostni.... saj sem imela nekaj gin. tezav v preteklosti tako, da me zdaj od septembra tam obravnavajo... vendar ne vem, kaj sledi tem postopkom... vmes sem tudi kri dala za pregled hormonov, ovulacijo so mi spremljali na uz,... vsi pravijo, da je vse kul... pa vendar ne rata... ponavljam, da se ne pritozujem... vem, da se veliko deklet ze veliko vec casa trudi... zanima me samo kako bo naprej. iskrena hvala za vase odgovore, m.
|
|
|
|
RE: Po laparoskopiji, klomifenu sledi...? 12.4.2010 19:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljena majalina ne vem če ti bom lahko kaj pomagala. mi2 se že 3 leta trudiva brez uspeha. sem ravno 14 dni po laparo, kjer niso našli ničesar (dohtarca se je hecala da bi mogla met študente ob opreraciji, da bi videli kako zgleda, kadar so vse stvari tam kamor spadajo). pred tem sem bila 2x po 3 mesece na klomifenu, pa tudi ni bilo nič. fant ima dober spermiogram, a še veeeeno nič. z zdravnico (sva tudi v lj na neplodnostni) sva se dogovorili, da če do julija ne zanosim, se slišive julija in gremo v postopek kot nepojasnena neplodnost. kako bodo pa pri tebi ravnali... toliko, pač, moja izkušnja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?