Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 8.2.2007 16:22:15
|
|
|
|
lana38
|
LSC in HSC sta dva ločena posega, ki ju ponavadi pač opravijo skupaj, samo bi ti moral to G napisati na napotnici. Ker pa te je poslal samo na LSC, ti pač niso naredili še HSC. Žal je tako, da za vse nora biti napisano črno na belem. Morda pa ti zdaj vseeno uspe, brez kakšnega drugega posega. LP
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 9.2.2007 7:22:29
|
|
|
|
Napolitanka
|
Lana 38 hvala za odg. Sem pozabila povedati,da sem imela septembra HSG,kjer je bilo vse brez napake, pa tudi zdaj v izvidu Laparo piše,da je maternica b.p....mislim ali je torej sploh smiselno razmišljati še o histero? Predvidevam,da bi verjetno kljub vsemu kakšano napako maternice ali pa vsaj posumili o tem, že na UZ, HSG in laparo, namreč zdaj resno razmišljam o tem,da imam kakšno pregrado itd..tako kot mi je rekel Tomaževič? Kaj bi ve naredile?
|
|
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 9.2.2007 7:34:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Napolitanka! Jaz ti glede teh posegov ne znam povedati nič,ker sem sama imela le hsg.Želim pa ti veliko,veliko sreče brez ostalih posegov,da vama rata zagledati in to mičprej.Pa poročaj. LP Mojca
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 9.2.2007 11:04:32
|
|
|
|
lana38
|
Ta MACA je OK. LP
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 9.2.2007 11:27:24
|
|
|
|
Napolitanka
|
Lana hvala, sem jo že naročila, zadnjo škatlico,dobim jo pa že jutri ...mogoče bo pa to kaj pomagalo za ... Lp.
|
|
|
|
RE: Sem že nazaj,zdaj pa.. 17.2.2007 10:15:11
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Napolitanka Sem pozabila povedati,da sem imela septembra HSG,kjer je bilo vse brez napake, pa tudi zdaj v izvidu Laparo piše,da je maternica b.p....mislim ali je torej sploh smiselno razmišljati še o histero? Predvidevam,da bi verjetno kljub vsemu kakšano napako maternice ali pa vsaj posumili o tem, že na UZ, HSG in laparo, namreč zdaj resno razmišljam o tem,da imam kakšno pregrado itd..tako kot mi je rekel Tomaževič? Kaj bi ve naredile? Če sem razbrala prav potem si imela obe preiskavi - laparo in histeroskopijo Kot ti je že povedala Lana ponavadi delajo oboje skupaj. Sama sem imela OP štiri dni nazaj, mi je G rekla, da bo mi v eni narkozi vse naredila - laparo ni bilo potrebno! Tudi morebitnega polipa, za katerega so sumili po dveh UZ NI bilo! Ni mi jasno zakaj te zdravnik pošilja nazaj k osebnemu G Pol se ne zdraviš v antisterilitetni A? J az sem zeloooooooo vesela, da je to za menoj, mal sem se načakala. Sedaj pa v nove boje - po Želim, ti da zagledaš
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?