|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po laparo niso našli nič. Kako naprej?
8.2.2007 15:08:22   
Napolitanka
imam še eno vprašanje.Namreč meni na laparo niso nič najdli,oz.le en mali nepomemben miomček,tako je rekel dr.Tomaževič. Rekel je pa še, da naj grem sedaj ponovno na pregled k svojemu zdravniku in po napotnico za pregled materniceuser posted image ..oz. histeroskopijo, zdaj me pa zanima,ali ne naredijo,če je laparo ok,takoj še pregled maternice? Kaj se moram zdaj spet prijavit za sprejem in jit še enkrat na operativni poseg??
Nič več mi ni jasno...je katera imela podoben primer ali imam sedaj kaj več možnosti za zanositev po laparo,kljub temu da je vse ok?
Res ne vema ali naj bom vesela,da niso nič našli ali žalostna..vse skupaj mi je že ena žajfasta nadeljevanka...

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 9.2.2007 12:38:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem že nazaj,zdaj pa..
8.2.2007 16:22:15   
lana38
LSC in HSC sta dva ločena posega, ki ju ponavadi pač opravijo skupaj, samo bi ti moral to G napisati na napotnici. Ker pa te je poslal samo na LSC, ti pač niso naredili še HSC. Žal je tako, da za vse nora biti napisano črno na belem. Morda pa ti zdaj vseeno uspe, brez kakšnega drugega posega.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2007 7:22:29   
Napolitanka
Lana 38 hvala za odg.
Sem pozabila povedati,da sem imela septembra HSG,kjer je bilo vse brez napake, pa tudi zdaj v izvidu Laparo piše,da je maternica b.p....mislim ali je torej sploh smiselno razmišljati še o histero?
Predvidevam,da bi verjetno kljub vsemu kakšano napako maternice ali pa vsaj posumili o tem, že na UZ, HSG in laparo, namreč zdaj resno razmišljam o tem,da imam kakšno pregrado itd..tako kot mi je rekel Tomaževič?
Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2007 7:34:04   
Sulfinija
Napolitanka!

Jaz ti glede teh posegov ne znam povedati nič,ker sem sama imela le hsg.Želim pa ti veliko,veliko sreče brez ostalih posegov,da vama rata zagledati user posted image  in to mičprej.Pa poročaj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2007 9:48:27   
Napolitanka
Lana38,

sem videla,da si ti tudi jemala tablete maca, zanima me, če je ta Maca iz Celja ok?
http://www.trend-celje.com/slike/nega_xl/maca_aktiv_plus_xl.jpg

Hvala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2007 11:04:32   
lana38
Ta MACA je OK.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2007 11:27:24   
Napolitanka
Lana hvala,
sem jo že naročila, zadnjo škatlico,dobim jo pa že jutriuser posted image ...mogoče bo pa to kaj pomagalo za user posted image ...
Lp.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2007 10:15:11   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Napolitanka

Sem pozabila povedati,da sem imela septembra HSG,kjer je bilo vse brez napake, pa tudi zdaj v izvidu Laparo piše,da je maternica b.p....mislim ali je torej sploh smiselno razmišljati še o histero?
Predvidevam,da bi verjetno kljub vsemu kakšano napako maternice ali pa vsaj posumili o tem, že na UZ, HSG in laparo, namreč zdaj resno razmišljam o tem,da imam kakšno pregrado itd..tako kot mi je rekel Tomaževič?
Kaj bi ve naredile?

Če sem razbrala prav potem si imela obe preiskavi - laparo in histeroskopijo user posted image
Kot ti je že povedala Lana ponavadi delajo oboje skupaj. Sama sem imela OP štiri dni nazaj, mi je G rekla, da bo mi v eni narkozi vse naredila - laparo ni bilo potrebno! user posted image  Tudi morebitnega polipa, za katerega so sumili po dveh UZ NI bilo! user posted image

Ni mi jasno zakaj te zdravnik pošilja nazaj k osebnemu G user posted image
Pol se ne zdraviš v antisterilitetni A?  user posted image

J az sem zeloooooooo vesela, da je to za menoj, mal sem se načakala. Sedaj pa v nove boje - po user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Želim, ti da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?