|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po laparo in pred IVF
6.5.2005 19:32:50   
Špelka
Prosim punce help!!!!!

Moja situacija je taka: imela laparo v septembru, dr. Vogler rekel, da če ne uspe do junija, imam spet HSG in potem glede na izvide na IVF! Moj problem so bili zaradi vnetja zamašeni jajcevodi.

No, in ker je prvi HSG neznansko bolel zaradi zamašenih jajcevodov, valda ne bi šla rada še na enega!

In ne vidim smisla v drugem HSG-ju!

Prosim, ali je katera imela podobno izkušnjo? Mi lahko prosim pove, zakaj je sploh potreben še en HSG?! Mislim, a ni dovolj dober dokaz da laparo ni pomagala, to da nisem do sedaj zanosila???

Za vse en velik šopek pomladnih rožic! Hvala! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Po laparo in pred IVF
7.5.2005 10:10:38   
cica
Tudi jaz sem naročena na HSG pri dr. Voglerju. Kar malo si me prestrašila s tvojim opisom posega. Pa saj bomo že prestale, ne? Saj smo vendar ženske!! Če ti je tako svetoval, je po mojem najbolje, da narediš, kot je naročil. Bom držala pesti, da te tokrat ne bo bolelo. Misli na ..... misli na.... jagodno torto!!in na:roza:ali:modri: morda pa na :modri::roza:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Po laparo in pred IVF
9.5.2005 12:18:37   
john
Čao!
Tudi jaz sem imela najprej HSG, ker sem imela zamašen jajcevod so mi naredili še laparo in odmašili vse poti, potem je brez ponovnega HSG sledil IVF (dr. Drobnič). Rezultat IVF: 6 mesecev star fantek. Če nisi sigurna v odločitev dr. Voglerja, prosi za drugo mnenje. Če pa je treba ne obupaj, ker se nobena bolečina ne more primerjati s srečo, ki te še čaka.
Držim pesti!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Po laparo in pred IVF
9.5.2005 12:32:45   
Špelka
Čao, solze so mi prišle oči zaradi tvojega posta - srečna zate, v veliki želji zame... Pa me še nekaj zanima: koliko mesecev po laparo si šla na IVF, koliko časa si čakala, kje si ga delala??? Pa še eno: kako se sploh zaprosi za drugo mnenje?

Hvala ti iz srca za tvoje odgovore in veliko sreče še naprej!

Lep pozdravček! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.