Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 22.2.2008 21:05:07
|
|
|
|
valentina2006
|
V 1 mesecu.
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 23.2.2008 8:36:16
|
|
|
|
Spark
|
A se lahko kar tukaj urinem? Mene pa zanima, kje na RR lahko izračunam, koliko bom plačevala vrtca. Nikjer ne najdem. Odločbo za prvič smo dobili nekje po enem mesecu.
|
|
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 23.2.2008 11:33:02
|
|
|
|
žirafca
|
šele danes sem jo dobila, oddala pa novembra
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 25.2.2008 13:34:20
|
|
|
|
sreča212
|
Kaj se pa zgodi če je otrok vpisan, pa dobiš odločbo šele čez 2 meseca? ali moraš plačati do takrat polno ceno?
|
|
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 26.2.2008 10:13:58
|
|
|
|
elizabeta p
|
Mi smo dobili prvo položnico za polno ceno, odločbe pa še nismo imeli. Sem poklicala računovodkinjo, ji razložila situacijo. Pa je rekla da sploh ni problem. Ko bom imela odločbo naj jo pokličem in bo izračunala koliko je potrebno plačati za nazaj. Povedala mi je znesek, ko sem dobila odločbo in sva zrihtale.
|
|
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 27.2.2008 20:06:37
|
|
|
|
sreca212
|
ali kdo ve, če se ti lahko zmanjša cena za plačilo vrtca če imaš stanovanjski kredit ?
|
|
|
|
RE: Po kolikem času ste dobili odločbo? 27.2.2008 20:28:43
|
|
|
|
pinki3
|
V Ljubljani v principu padeš zaradi stanovanjskega kredita en razred nižje. Moraš pa vlogi za znižanje plačila priložiti potrdilo o plačevanju stanovanjskega kredita. Ali se že kaj ve, kaj bo po novem pomenil posamezni plačilni razred (mislim: v eurih)?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?