Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 7:43:52
|
|
|
|
NEVA-1
|
mi gremo ven, samo smo v enci in ne divjata, kadar imata vročino, da se ne pregrejeta, kolikor vem je priporočljivo itna zrak...
|
|
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 7:56:07
|
|
|
|
urška
|
jaz ne hodim ven s sinom ko ima vročino. itak tudi nemu takrat ni nikamor za it.
|
|
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 11:35:15
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Ja mi gremo ven (če ni vetra), sam ne pretiravamo. Saj je zunaj še bolj toplo kot notri. Pa naši najmlajši bi se strgal če bi mogla bit not. Tudi pediatrinja je rekla da lahko gremo ven.
< Sporočilo je popravil Pingvinčica -- 2.7.2009 11:36:18 >
|
|
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 13:41:00
|
|
|
|
tinaaja
|
odvisno od visine vrocine in od razpolozenja otroka. ce ni visoka in je normalno razpolozena, gremo na vrt k mami ali tasci. pa pazimo, da ni prevec aktivna oz tok kot bi bila doma in itak na to, da je v senci, ce je sonce.
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 15:21:05
|
|
|
|
lana38
|
Otork z vročino ni za ven. Sploh če je nagnjen morda k vročinskim krčem. Če bi z vročino in bolni lahko hodili ven, bi jih tudi v bolnišnicah vodili na zrak, pa jih ne. LP
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 22:25:03
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Otork z vročino ni za ven. Sploh če je nagnjen morda k vročinskim krčem. Če bi z vročino in bolni lahko hodili ven, bi jih tudi v bolnišnicah vodili na zrak, pa jih ne. LP se podpišem
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 2.7.2009 23:20:26
|
|
|
|
jakaracman
|
Otrok z vročino ne sodi ven.
|
|
|
|
RE: Po kolikem času lahko gremo ven 3.7.2009 9:02:14
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
no men se pa ne zdi nič narobe, če gre otrok z vročino ven recimo na teraso doma in sedi nek in ne muva pretirano. je saj na svežem zraku, ki vrjetno bolj pripomore k okravnju kot zatohlo stanovanje. ne bi pa dovolila neke intenzivne dejavnosti in laufanja okol. no seveda je odvisno kok je vročine pri več kot 38 vsaj moj otroc sam nek na kavču al pojstli ležijo in nimajo kakega veselja dirkat okol. če je pa sam rahlo povišana nad 37 pol pa se mi ne zdi panike.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?