Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po klomifenu in SS je danes ne čakam 29.8.2006 9:51:37
|
|
|
|
ily
|
Verjetno s ˝špikanjem˝ misliš na LEKO (laparoskopsko elektrokoagulacijo ovarijev)?!!... Potem imaš verjetno policistične jajčnike oz. jajčnik? No, kakorkoli, če je to to, potem je poseg isti kot pri laparoskopiji - kamero ti vstavijo skozi popek, za rez pri maternici v tem primeru ne vem - jaz sem imela tudi diagnostično LPSC, potem pa še rez pri jajčniku oz. jajčnikih. Prešpikajo ciste, pogledajo kakšne vrste so (˝najboljše˝ so vodne) in naredijo elektrokoagulacijo jajčnikov. To pomeni, da z električno iglo omrtvičijo oz. zažgejo en del jajčnika oz. njegovega tkiva in s tem vzpodbudijo delovanje zdravega tkiva. To je tudi metoda za zdravljenje PCO. Je uspešna v 70%, deluje lahko tudi nekaj let . V neuspešnih primerih, kjer se ciste ponovijo v kratkem času (jaz sem bila ena izmed teh ˝srečnic˝, so se mi ponovile takoj ob naslednji ovulaciji!!! ), pa naj bi G predpisal še Klomifen. Če je vse ostalo B.P. in prehodno. To naj bi bil pogoj. Operacija ni nič drugačna od LPSC, bolečine?... Ne vem, meni so rezali še zarastline, ampak sem ful hitro okrevala in sem se do prve M počutila res fenomenalno . Res, nobenega špikanja, nobenih bolečin... Samo kaj, ko se je ponovilo .... No, tak naj bi bil postopek in moja G je ravnala natanko tako !!! Je pa o tem pisal v svojem strokovnem članku tudi dr. Drobnič s sodelavci. Poišči na internetu: ˝LEKO in Drobnič˝, pa boš gotovo dobila ˝kaj ven˝!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?