|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po klomifenu in SS je danes ne čakam
28.8.2006 13:17:30   
Jasnina
Danes oz. jutri bo moj nesrečen ali pa spet najbolj srečen dan na svetu. Enkrat sem ga že imela, žal je srček nehal biti.user posted image user posted image user posted image Uspelo nama je v prvo s klomifenom, zdaj sem ga dobila za 2 krat, prvič žal spet solze.user posted image  Če sedaj spet pride M, me čaka špikanje jajčnikov. Mi zna katera povedati kako to poteka? Ali si v bolnici, imaš to tik pred ovulacijo? Nič še ne vem o tem.

Hvala vam in upam, da bomo nekoč tudi me srečne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po klomifenu in SS je danes ne čakam
29.8.2006 9:51:37   
ily

Verjetno s ˝špikanjem˝ misliš na LEKOuser posted image (laparoskopsko elektrokoagulacijo ovarijev)?!!... Potem imaš verjetno policistične jajčnike oz. jajčnik? No, kakorkoli, če je to to, potem je poseg isti kot pri laparoskopiji - kamero ti vstavijo skozi popek, za rez pri maternici v tem primeru ne vem - jaz sem imela tudi diagnostično LPSC, potem pa še rez pri jajčniku oz. jajčnikih. Prešpikajo ciste, pogledajo kakšne vrste so (˝najboljše˝user posted image so vodne) in naredijo elektrokoagulacijo jajčnikov. To pomeni, da z električno iglo omrtvičijo oz. zažgejo en del jajčnika oz. njegovega tkiva in s tem vzpodbudijo delovanje zdravega tkiva. To je tudi metoda za zdravljenje PCO. Je uspešna v 70%, deluje lahko tudi nekaj letuser posted image . V neuspešnih primerih, kjer se ciste ponovijo v kratkem času (jaz sem bila ena izmed teh ˝srečnic˝, so se mi ponovile takoj ob naslednji ovulaciji!!!user posted image ), pa naj bi G predpisal še Klomifen. Če je vse ostalo B.P. in prehodno. To naj bi bil pogoj.
Operacija ni nič drugačna od LPSC, bolečine?... Ne vem, meni so rezali še zarastline, ampak sem ful hitro okrevala in sem se do prve M počutila res fenomenalnouser posted image user posted image . Res, nobenega špikanja, nobenih bolečin... Samo kaj, ko se je ponovilouser posted image user posted image ....

No, tak naj bi bil postopek in moja G je ravnala natanko takouser posted image user posted image user posted image !!!
Je pa o tem pisal v svojem strokovnem članku tudi dr. Drobnič s sodelavci. Poišči na internetu: ˝LEKO in Drobnič˝, pa boš gotovo dobila ˝kaj ven˝!

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?