Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po izvenmaternični nosečnosti 1.3.2010 18:58:25
|
|
|
|
tintin
|
prvič po 6m, za drugega otroka pa takoj
|
|
|
|
RE: Po izvenmaternični nosečnosti 1.3.2010 19:06:27
|
|
|
|
aleunam
|
Midva dva meseca po IMN nisva delala na , saj mi je tako priporočala tudi ginekologinja. Uspelo pa nama je ravno ta mesec (in upam, da bo vse v redu), torej v 4. krogu. Kako dolgo se vidva trudita? So ti vzeli tudi jajcevod? Meni so levega. In že itak je problem zanositi, ker nam ponavadi ne rata takoj, brez enega jajcevoda pa moraš še "čakati", da ovulira jajčnik, kjer še imaš jajcevod (v mojem primeru desni). Je pa tako, da lahko ena stran ovulira več mesecev, lahko se izmenjujeta, pač, ni enkrat eden, drugič drugi. Menim, da je nama kar hitro ponovno ratalo. Veliko uspeha vama želim in predvsem volje.
|
|
|
|
RE: Po izvenmaternični nosečnosti 1.3.2010 19:18:16
|
|
|
|
barbchen
|
Po 9mesecih, verjetno je imela prste vmes tudi psiha :-) Za drugega se zbirava pogum, pa upam, da nama bo prej uspelo. Zate pa tudi drzim pesti!
|
|
RE: Po izvenmaternični nosečnosti 1.3.2010 19:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Trudila sva se eno leto, ko sva bila naročena na spermiogram in nadaljne preiskave nama je uspelo, nažalost je bila IMN. Zdaj je 2 meseca od laparoskopije in že delava dojenčka. Upam, da nama rata čimprej in da se ne bo spet vleklo celo leto. Jajcevod je ostal. Sem bila operirana na začetku 6 tedna. Bojim se samo, da se ne bo na tem jajcevodu spet ponovila IMN.
|
|
|
|
RE: Po izvenmaternični nosečnosti 1.3.2010 22:16:54
|
|
|
|
aleunam
|
Super, da sta začela. Sedaj pa samo pozitivno razmišljanje n veselo , pa bo uspelo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?