|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po et
24.11.2009 10:02:06   
spominčica
Pozdravček

Zanimajo me občutki po et. Kdaj ste začutile da je ratal in kdaj ko ni, pa občutki, .....kdaj po transferju ste dobile M ko ni ratal in kdaj ste delale teste (ker vem da niste mogle zdržat 14 dni,hihihhi)...... pa kako hudiča ste zdržale tistih 14 dni, ker men se bo vsak čas zmešlo....in ja....vem da to ni dobr....da morš bit sproščen pa ta jajca...ampak je to lažje povedat kot pa narest.
Et je bil 18. in zadnje 4 dni mam filing da bom M dobila, napihnjena nism nč ampak sam mal kokr boli pa niti ne tolk fejst pa niti ne boli skoz, pa vse skup je kr neki, da ne govorim o tem dame je groza vsakič ko grem lulat.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po et
24.11.2009 10:12:11   
koala
spominčica, jaz osebno nisem začutila da je ratalo. Že od 4 dneva po et se mi je zdelo da bo se vsak čas vlilo, na wc sem hodila s strahom. No jaz osebno sem vzdržala, pa ne samo 14 ampak celo 16 dni, ker je bil 14 dan sobota, ob vikendih pa na GK v LJ ne delajo testov. Ni pa bilo lahko. Pa tudi po potrditvi nosečnosti, sem do takrat ko sem začutila prve gibe vaskič panično čekirala belino hlačk.
Vso srečo in naj ti teh mučnih 14 dni čimprej mine, pa seveda da bo betaHCG lepo visok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2009 10:17:43   
Anonimen
Spominčica, to je zelo težko reči, kdaj imaš občutek, da je ratalo. Evo moj primer, jaz sem bila sigurna tisto prvo noč po ET-ju, da je uspelo, ker me je sredi noči tako zabolelo na desni strani, da sem se zbudila od bolečin.
Pa vendar, včeraj moj 5. dan po Et, sem imela krče kot pred user posted image  in glavobol, pa še zelo rahel izdecek (vem, da je za user posted image  prezgodaj), pa sem začela malo obupavati, potem ko so se tekom dneva krči umirili, je bilo pa malo bolje.
Žal je res, da se teh 14. dni po ET takooo vleče, ampak ti povem, da se še bolj vlečejo dnevi do prvega UZ-ja.

Sprostiti se, vem da tako pravijo, vem pa da je tudi težko, ker te vsako špikanje in zbadanje spomni na to, kar se dogaja. Poskusi se zaposliti, ne vem s kakšno knjigo ali s filmom, jaz sem šla včeraj kar v službo, ker mi tukaj dnevi hitreje minevajo in nimam časa preveč razmišljati o tem.

(odgovor članu spominčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 10:19:40   
kajsica
Ja spominčica težko je.....čeprav ne želiš skoz čekiraš......

Zanima te kakšni so znaki......enostavno ni jih.....enako kot da bi M dobila, ne ločiš......moraš počakat in upat da je uspelo.

Drugače je pa takole....stop inekcija se nekako obdrži v tvojem telesu 12 - 14 dni in tako je najbolje če misliš delat predčasen test da si zračunaš koliko časa je od takrat, ker prej ti bo pokazalo + od stopke. Če že delaš predčasen test uporabi CB, ki je najbolj zanesljiv in sedaj pokaže že 4 dni pred M. Sicer pa zavisi tudi od tega ali si imela dolg ali kratek postopek glede same M. Pri dolgem ne veš kdaj je naslednja, pri kratkem pa veš, če maš redne cikle.

V glavnem, če te firbec matra, nikar ne delaj testa pred 10 dnem po ET, s tem da je dan ET nulti dan, najbolj verodostojno pa je nekako 12 dan, če pa imaš moč je pa najbolje počakati do uradnega testa. Jaz vem da ne zdržim!

Pa vso srečo!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?