|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po dveh ss
11.2.2008 15:39:32   
Anonimen
Pozdravljene,
v zadnje pol leta sem imela 2 ss. Prvi v 8t odmrtje ploda, sledila abrazija. (histološki izvid parcialna mola hidatidoza). Po 6 mesecih ponovno zanosila in sledil je ss v 5t brez abrazije.
Težave imam tudi s ščitnico. po drugem ss je bilo ugotovljeno, da deluje premalo. Povečali so mi dozo Euthyroxa.
Zanima me koliko vas je takih, ki vam je po 2 ss uspelo v tretje donositi zdravega user posted image .

Hvala vsem za odgovor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po dveh ss
11.2.2008 18:06:17   
DaisyE
Sicer nimam takih izkušenj, ker mi še nikoli ni uspelo zanosit, ampak kolikor poznam zadeve, se dva zaporedna ss-ja štejeta kot nesrečni slučaj. Če gre še v tretje vse narobe in če ne ugotovijo pravega razloga, vama pa s partnerjem menda pripadajo genetske preiskave, da ugotovijo, če je na tem nivoju kaj narobe. Po mojem, še nimaš razloga za skrb, sploh če zraven pazijo še na delovanje ščitnice. Upam, da se javi katera, ki ima več znanja na tem področju. Želim ti, da se tole neha in da ti čimprej uspe.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 19:52:38   
Hans
Naj ti bo moj primer v upanje : po TREH ss, zanosila in rodila zdravo nagajivo deklico.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 20:00:18   
Jančika_
Po dveh ss sem uspešno donosila; sem pa že pred tema dvema splavoma imela enega otroka.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?