|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po dveh IUI na IVF
4.8.2011 7:19:37   
Anonimen
Torej po dveh neuspelih IUI-jih se sprašujem ali naj grem še na en IUI ali naj grem direktno na IVF?

Imam policistične jajčnike, čeprav imam sedaj dokaj redna M in reagiram tudi brez zdravil. Sva namreč v postopku v tujini in tam IUI ne delajo s stimulacijo. Zato se morem tudi sama odločiti ali gremo še naprej v ta postopek.

Prednosti je dosti, lažji postopek, hitreje smo gotovi, ni nam treba 5 dni stanovati v Grazu ... Pa še naša zavarovalnica nam povrne celotni postopek Pri IVF nam povrnejo samo polovico, ker je ta postopek v tujini dražji kot pri nas.

Vseeno pa se bojim da po tem postopku pri nas ne bo uspelo, sem le stara že 33 let. Tiste punce, ki ste dale skozi oba postopka, kaj bi mi svetovala? Naj probam še en cikel IUI, ali naj se odločim in grem direktno na IVF?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po dveh IUI na IVF
4.8.2011 7:30:57   
Anonimen
Jaz sem imela v Ljubljani IUI in ker to ni bilo uspešno sem šla na IVF in nam je uspelo v dolgem postopku in sedaj imam dvojčici doma, tako da ti priporočam da greš na IVF ker je tudi večji odstotek da zanosiš, pa stara sem bila 33.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2011 10:42:39   
tecnobica
Jaz sem imela dvakrat IUI v LJ, s stimulacijo. (ne razumem, kako ti ne dajo stimulacije, če imaš PCO. A imaš torej svoje ovulacije?). Po dveh neuspelih se je dr. odločil, da grem kar na IVF. In je ratalo v prvem poskusu. Tako da, če mene vprašaš, jaz bi še prva dva IUIja izpustila, ker se mi je zdela potrata časa. Pa tudi, če bi plačala za to.

Kako pa to, da sta v Avstriji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2011 10:50:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Kako ti ne dajo stimulacije, če imaš PCO. A imaš torej svoje ovulacije?

Da imam lepe svoje ovulacije. PCO imam samo sem bila na laporoskopiji, kjer so mi poštimali mal jajčnike, od takrat se pridno držim dijete in pijem maco. Pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Kako pa to, da sta v Avstriji?

V Avstriji sva zato ker partner nima nobenih možnosti za lastnega otroka, tako da smo šlo po darovano celico.

Tudi sama se bolj nagibam na IVF samo se bojim vseh možnih hormonov ... in špikanja, punkcije ... Mogoče sem malo prestrašena.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2011 11:29:54   
tecnobica
Nikar se ne boj. Če si želiš otroka, boš vse to potrpela. Če ti bodo določili dolgi postopek, potem je trga špikanja malo več, če pa bo kratki, potem pa hitro mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2011 11:37:54   
~Biba~
Ne boj se špikanja...ni tako hudo..kar odloči se za IVF...jaz bi se takoj, ker vem,d a je % uspešnosti veliko večji.
Zakaj zgubljat čas z IUI, saj sta že poskusila 2x ...

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2011 17:31:25   
Anonimen
Punce hvala za odgovor. Mislim, da bomo šli res direktno na IVF. Sej v bistvu sem to že vedela, samo rabila sem še kakšno potrditev. Gor v Grazu so rekli, da je najboljše it na IUI 3, da je potem največ možnosti da uspe. In pa IUI postopek, dobiva tudi v celoti povrnjen iz naše zavarovalnice za IVF morava doplačati 2500 €. Tako da mogoče tudi zaradi tega nekoliko oklevam user posted image Vem da otrok nima cene, samo če bi slučajno res ratalo z IUI bi bilo boljše. Ma mislim, da sem že odločena da grem septembra v IVF, ker smo tako ali tako avgusta na dopustu.

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2011 18:08:39   
urša28
hej
,,,
tudi jaz ti priporočam,da greš na ivf,ker imam tudi sama diagnozo pco in sem po dveh neuspelih iui-jih šla na ivf in sem sedaj v četrtem mesecu nosečnosti.

srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2011 7:44:48   
Anonimen
Hvala še enkrat za odgovor. Sem že prijavljena za IVF. Vključena sem celo v študijo, tako da bomo imeli prvi IVF zastonj. Jej. Upam da rata. user posted image

(odgovor članu urša28)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2011 8:15:59   
tecnobica
Anonimna, super. Kaj pa je to zaena študija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2011 7:42:22   
Anonimen
Hm to pa še ne vem. Zvem na prvem posvetu septembra ko gremo gor. So mi povedali samo, da me lahko vključijo in da bom pač morala mal večkrat gor pridet. Ampak glede na to, da drugače stane 4500,00 € in da mi naša zavarovalnica povrne samo 2200,00 € se mi še vedno splača. 

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?