|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po dolgem času
13.7.2006 13:27:07   
Pikipoki1
Lep pozdrav vsem! user posted image

Že dolgo je, kar sem bila nazadnje na tem forumu (pri vzdevku ni bilo tiste enke zraven). S foruma sem šla iz osebnih razlogov, predvsem zato, ker sem bila preveč obremenjena z vsem, kar se je pisalo.

Tudi pri nama je in še obsraja problem z zanositvijo.user posted image
Pred dvema letoma sem imela operacijo (endometrioza), ki je uspela, so pa pri možu ugotovili zelo slab spermiogram (morfološko nepravilno obliko spermijev).
V tem času sva šla dvakrat skozi umetno oploditev in žal (user posted image user posted image user posted image ) neuspešno. Že prvič sva se komaj pobrala, drugič je bilo še težje. Po vsem tem sva se odločila, da greva k alternativni medicni, k bioenergetiku (to je bilo v začetku maja letos).
Tu se je začela nova zgodba. Mož je prešel na popolno novo prehrano (večinoma presna hrana), jaz ne jem ne škroba in ne mleka in mlečnih izdelkov. Pred kakšnim mesecem nama je bionergetik rekel, da se je stanje pri možu verjetno popravilo, naj gre na spermiogram.

Danes sva dobila rezultate: vse je OK. Še več: ima boljše izvide kot je v povprečju.user posted image user posted image user posted image
Če bi mi kdo to rekel pred nekaj meseci, mu ne bi verjela. Ginekolog nama je pred dvema letoma dejal, da se ne da nič storiti. Očitno se da. Še to: tudi moj je jemal cink, quencim (ne vem, kako se napiše) - pa ni bilo rezultatov. Zdaj so.

Samo upava lahko, da nama zdaj (ko greva) na morje uspe pridelati user posted image , sicer sva v jeseni na tretjem poskusu.

Vsem veliko, veliko sreče.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po dolgem času
13.7.2006 13:39:59   
Anonimen
močno držim pesti za vaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image    user posted image  

da vama čimprej rata dobiti user posted image

(odgovor članu Pikipoki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 16:50:48   
Špelček
Tud jst hodim k enmu bioenergetiku v Domžale in upam, da mi bo kej pomagal... H kermu pa vidva hodita? 
Drugače sem pa tud jst slišala, da so mlečni izdelki strup za rodila in kao da "zapacajo" jajčnike.... Jst sm nora na te stvari in se jim nisem popolno odpovedala, sem pa močno zmanjšala.... Je še kera to slišala??

Držim pesti da vse kmalu ugledamo magični user posted image !!!

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 23:04:23   
ANDREJA*
Vauuuu
punce kakšne novice! pikipoki jaz pa vse to nisem vedla. a mi poveš prosim pri kateremu bioenergetiku sta bila...jaz sem stara 39 let in se z možem trudiva še za enega otročka. prvi je ratal po nekaj mesecih, nato pa sva z možem živela zelo stresno zaradi bolezni mojega tasta............tudi sine je naporen otrok, ki je sedaj star  skorsj4 leta. sedaj jemljem drugi mesec klomifen....probam pa kuhati zdravo hrano ampak za mleko pa nisem vedela..ali mi lahko poveš zakaj??

moram iti  pa pa 

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2006 11:35:39   
kapica
Zelo lepa novica. Super, sem vesela za vaju.

Je lepo slisati, da je se upanje.

Drzim pesti da bo dopust uspesen!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 9:08:47   
KODA
Držim pesti za vaju.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.