|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po cepljenju noče nič jesti!
15.5.2008 7:09:55   
žaba
Včeraj sva imeli z našo 5 mesečnico drugo cepljenje (zraven tudi za rotavirus). Potem je bila čist normalno razpoložena in dobre volje. Tudi jedla je naslednja dva obroka normalno do večera, ko pa sploh ni hotela flaše, se je drla in zvijala. Sem misla dobro mogoče ni še tak fejst lačna in sem jo dala spat in celo noč ni nič jamrala tudi jutranjega zgodnjega obroka (tam okrog 4-5 -ih ni hotela nič jesti). Se kar joče in zvija ko ji ponudim flašo.

A je to reakcija na cepljenje al kaj bi lahko bilo. Vročine nima tudi drugače jo je včeraj zdravnica pogledala in ni nič bolana. Se bojim da ne bo dehidrirala, ker drugače tudi čaja nič noče piti. Sem kar malo obupana ker že takorekoč 13 ur ni nič jedla. Hvala za vso pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po cepljenju noče nič jesti!
15.5.2008 8:17:02   
Marogica
Najbrž je bila reakciija na cepljenje. Nam je naša pediatrinja vedno svetovala, da dam otrokoma preventivno zvečer pred spanjem svečko. Tako je bilo zjutraj po cepljenju vse OK.

Poizkusi ji dajati vsaj za pit, pa jedla bo še tudi...dan je še dolg..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 8:55:36   
soncek28
Ja moja hčerkica (18 mes)je tudi imela včeraj cepljenje,in dopoldan je bilo še ok,popoldan pa mal vročine,pa jedla nič ni,enostavno ni hotela.Po vsakem cepljenju je to mislim da normalno,sej traja samo 1 dan.To je reakcija na cepivo.
lp

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 9:00:38   
2suzika7
Tudi mi smo imeli enkrat po cepljenju težave in sicer nikoli vročine ali kaj običajnega, ampak da ni jedla oz. je med dojenjem jokala in se branila dojke. Prvi dan malo, drugi dan še bolj, tretji dan mi je končno kapnilo,da nekaj ne štima in sva se šli pokazat. P je rekla, da se redko zgodi,  ampak se, da se kot vname črevo. Pa jo je napenjalo in bubalo in vsakič, ko bi mogla papat, ji je blo hudo. Takrat nam je predpisala daktarin gel in še nekaj proti napenjanju in sva po nadalnih treh dneh spet vlekli sto na uro.
To ne pomeni,da je pri vas isto. Lahko je res samo razdražena, jo malo matra in bo že zvečer spet vse po starem. Veliko sreče!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?