Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po cepljenju noče nič jesti! 15.5.2008 8:17:02
|
|
|
|
Marogica
|
Najbrž je bila reakciija na cepljenje. Nam je naša pediatrinja vedno svetovala, da dam otrokoma preventivno zvečer pred spanjem svečko. Tako je bilo zjutraj po cepljenju vse OK. Poizkusi ji dajati vsaj za pit, pa jedla bo še tudi...dan je še dolg..
|
|
RE: Po cepljenju noče nič jesti! 15.5.2008 8:55:36
|
|
|
|
soncek28
|
Ja moja hčerkica (18 mes)je tudi imela včeraj cepljenje,in dopoldan je bilo še ok,popoldan pa mal vročine,pa jedla nič ni,enostavno ni hotela.Po vsakem cepljenju je to mislim da normalno,sej traja samo 1 dan.To je reakcija na cepivo. lp
|
|
|
|
RE: Po cepljenju noče nič jesti! 15.5.2008 9:00:38
|
|
|
|
2suzika7
|
Tudi mi smo imeli enkrat po cepljenju težave in sicer nikoli vročine ali kaj običajnega, ampak da ni jedla oz. je med dojenjem jokala in se branila dojke. Prvi dan malo, drugi dan še bolj, tretji dan mi je končno kapnilo,da nekaj ne štima in sva se šli pokazat. P je rekla, da se redko zgodi, ampak se, da se kot vname črevo. Pa jo je napenjalo in bubalo in vsakič, ko bi mogla papat, ji je blo hudo. Takrat nam je predpisala daktarin gel in še nekaj proti napenjanju in sva po nadalnih treh dneh spet vlekli sto na uro. To ne pomeni,da je pri vas isto. Lahko je res samo razdražena, jo malo matra in bo že zvečer spet vse po starem. Veliko sreče!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?