|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po SSju
11.5.2005 18:29:17   
SOONka
Tudi sama sem med tistimi, ki so pred kratkim dozivele SS. Od takrat je minilo 10 dni. Na pregledu se nisem bila- grem cez kaksen teden, dva...
Zdaj pa vprasanje.

Ceprav se nisem dobila prve M po SSju, cutim da se mi zacenja ovulacija ( vedno vem kdaj je, ker me spika v trebuhu ). Lahko ze sedaj zanosim, ker si to resnicno zelim? Mislite, da bi bilo lahko kaj narobe?

Hvala za odgovore..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Po SSju
11.5.2005 18:33:39   
Jančika_
Moj G je rekel, da lahko kar takoj.

Jaz sem prvo M dobila 40. dan po ss.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Po SSju
11.5.2005 18:33:55   
nejca1
Meni so svetovali, pikici je nehal biti srček v 12t, 2 cikla pavze. Mnenja so različna, a vsi se strinjajo, da je dobro počakati prvo M.

Vem, da si :metulj: zelo želiš, vendar je dobro počakati tistih cca. 30 dni.

Saj bo, za vsakim dežjem posije sonce :):):):):):):):):):)

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Po SSju
11.5.2005 18:37:11   
SOONka
Kaj pa mislite glede pregleda? Zgubila sem ga v sedmem tednu.. Je pregled sploh potreben?
Imam majhen problem, da je moj G iz Maribora, jaz pa trenurno zivim v Avstriji - se 2 meseca, ker je moz tukaj na specializaciji....
Ne bi rada sla kar k enemu in bi pocakala ta 2 meseca. Vmes pa seveda ze delala na novi pikici...
Malo sem zakomplicirala, a vseeno upam, da mi boste znale svetovat...

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Po SSju
11.5.2005 18:41:48   
lumpy
A si daleč v Avstriji? Če nimaš daleč bi ti jaz svetovala, da pa le skočiš en dan v MB , da te g. pregleda in ti vsaj pove , če je vse ok in kako naprej.

Sora ker sem radovedna, katerega g. pa imaš ? dr.Lužnika?????????????????????????????????

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Po SSju
11.5.2005 18:48:44   
SOONka
Ne, hodim k druzinskemu prijatelju, ki dela le privat.. Kaj pa je s tem Dr.Luznikom? Sem ze slisala o njemu marsikaj- dobro in slabo..:zmeden:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Po SSju
11.5.2005 18:50:35   
lumpy
Sam vprašala sem te, ker jaz hodim k njemu. Kaj si pa slišala?Dobro in slabo!

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Po SSju
11.5.2005 18:54:44   
emaa
na pregled je fino iti soonka, zanosiš pa lahko takoj, moja svakinja je imela ss v 7 tednu, pa je zanosila brez M, zdaj je v 14. tednu.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Po SSju
11.5.2005 19:06:59   
puri
Meni je moja G rekla, da lahko začnem kar takoj,......da je imela že take primere in da je bilo vse O.K!
Jaz sem kar poizkusila, vendar v prve itak ni ratalo.

Pušenjak pravi da je dobro počakati en ciklus, vendar če slučajno rata že takoj, da tudi verjetno ne bi bilo nič narobe!

Želim ti, da bi vama čim prej uspelo in da bi se tokrat pikica obdržala do konca in bi bila zdrava!

lp

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Po SSju
11.5.2005 21:28:52   
vika1
Mimogrede,danes doma sem imela SS in sem še vedno v šoke.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Po SSju
11.5.2005 21:30:22   
biba77
:(:(:( Zal mi je, vika1.
Ce ti bo lazje, se nam izpisi. Vedi, da smo tukaj zate in... da bo bolje cez cas. Ceprav se to ne pozabi...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Po SSju
11.5.2005 21:32:05   
Mina1
po SS je absolutno potrebno na pregled k G, da pogleda, če je šlo vse ven, drugače je potrebno čiščenje - ZELO POMEMBNO!!!

Jaz sem imela 6mesecev pauze po SS, potem sem klalu zanosila in danes imamo doma dva luštna:modri:

pa-pa Mina1

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Po SSju
11.5.2005 21:33:05   
Mina1
VIKA1, mi je zelo žal zate. Zdrži in videla boš, da se boš lahko spet kmalu veselila lepi novički.

pa-pa Mina1

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Po SSju
11.5.2005 21:34:24   
vika1
Hvala punce!!!! Bom,ampak malo kasneje,zdaj še preveč boli fizično in psihično.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Po SSju
11.5.2005 21:34:59   
SOONka
Saj sem bila na ciscenju.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Po SSju
11.5.2005 21:37:07   
Mina1
SOONka: a tako, potem pa v redu, ker če kaj ostane notri, ni v redu in tako.

Načeloma pravijo, da po SSju počakaš 3 mesece, ampak sej vidiš, nekaterim svetujejo, da lahko takoj brez pauzice spet "delajo" na pikici.

Ti želim vse lepo za naprej in čimprej eno lepo, zdravo pikico.

pa-pa Mina1

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Po SSju
11.5.2005 22:28:17   
SOONka
Hvala Mina1. Upam, da nama bo kmalu uspelo..

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Po SSju
11.5.2005 22:29:16   
SOONka
Vika1 tebi pa recem le tole. Cas celi rane...
Meni je bilo grozno, ko se je zgodilo in se zdaj se vcasih malo :((, a vem da bom kmalu spet:nosecka: in ob misli na to, nisem vec tako zalostna.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.