mamica30
|
Pizdravljena ametist! Zelo mi je žal in ti želim čez 14 dni čimveč uspeha in pridnega . Glede teh mnenj, pa priporočil ... ne vem kaj naj rečem, ker če prebereš vse, si na koncu spet na istem - nič ne veš. Veliko o tem je bilo že napisano tudi na RR forumih. Jaz osebno sem mnenja, da bom šla v akcijo, ko bom pripravljena. Seveda pa je veliko tudi odvisno od tega, koliko tednov nosečnosti je bilo za tabo. Pri SS v zgodnjih tednih nekateri celo svetujejo, da se počaka samo ena . Kar je pa več, moraš pa itak sama vedeti, da telo potrebuje več časa. Meni osebno je moja G priporočila kar po prvi M. SS sem imela v 9 tednu, je pa bilo vse skupaj velikosti za 6 tednov - takrat se je vse skupaj končalo - je plod odmrl. Moja dva malčka doma sta mi pomagala kar hitro preboleti - oz. njuna velika želja, da bi imeli še enega dojenčka, zato sem pripravljena na nov boj. Je pa res, da me je zelooo strah. Pa si mislim tudi po eni strani, čakali smo 4 leta, da smo se odločili še za enega, pa se je slabo končalo, zakaj pa bi zdaj spet 3 ali 4 mesece, kot mi je rekel še en drug G, ko sem imela kontrolo. Zdaj pa vidiš, kako ti lahko dva, ki delata v isti stroki podata različna mnenja. Pa menda me ja moja osebna G bolje pozna kot pa nek tuj G. Ampak me pa res zanima ali to reče kar vsaki (počakajte 3-4 mesece, potem pa akcija)?? Moram povedati še to, da sem tudi prebrala, da so ene niso mogle zanositi eno leto ali še več, po SS pa so spet znova zanosile takoj v prvo in niso imele nobenih težav. Ti svetujem, da malo povprašaš svojega/o G, predvsem pa poslušaj sebe in tvoje telo. Mnenj in izkušenj je ogromno in ni nujno, da si v teh najdeš pravega. Še enkrat ti želim veliko sreče v naslednjem boju Na koncu pa naj ti še kopiram vabilo nadke30, ki naj velja tudi zate! Pa upam, da mi nadka30 ne zameri! "Vljudno vabljena na temo v pričakovanju +, tam nas je polno z takimi ali drugačnimi zgodbami, ampak vse se bolj ali ne začnjejo z ss čao in na lepše 2010"
|