|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po SS - kdaj?
31.10.2006 11:53:55   
trma79
Pozdravljene,

v 10. tednu sem imela spontani splav...zelo mi je hudo...pred tednom dni sem bila na ciscenju...Se vedno obcasno krvavim...verjetno se se luscijo stene, kaj?
Ali katera ve, kdaj po tem posegu lahko zacnes s spolnimi odnosi?
Kdaj se potem uredi ciklus, spet?
Kdaj po tem lahko spet zanosim?

Pa spet...v nove boje. Ne smemo obupati, kaj?
Hvala za cimprejsnji odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po SS - kdaj?
31.10.2006 12:10:16   
nuala
Pozdravljena,
razumem, da ti je težko; upam, da imaš koga, ki je ob tebi, te pozna in potolaži.

Jaz sem krvavela cca 10 dni, s spolnimi odnosi so mi svetovali počakati 6 tednov, cikel se mi je uredil po dveh mesecih.
Zanosila sem spet po 5 mesecih, pa se je spet nesrečno končalo, potem so le odkrili okvaro, me poštimali in zdaj imam 2 fantka.

Močno svetujem, da se daš čez kakšen mesec dobro pregledati; lahko da s tabo ni nič narobe, ampak če je vendarle kaj narobe, se splača počakati; razočaranja so prevelika.

Srečno.

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 10:56:11   
trma79
Nuala!

Hvala za odgovor.
Ja, ni lahko...pa saj očitno sama se predobro veš...
Malo mi je težko, ker se mi zdi, da je bilo bolj psihičnega izvora...Stres in pritisk.
Ja, poštimat se moram. Tudi take izkušnje te naredijo...boljšega, bolj zrelega. Pravijo, da kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

Hvala še enkrat in lep pozdrav!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2006 15:26:35   
Anonimen
Točno pred štirinajstimi dnevi sem bila tudi sama na čiščenju, zato še predobro vem, kako se počutiš. Ko ti je, se razjoči, ti bo veliko bolje.

Jaz sem se danes vrnila iz počitnic in priznam, počutim se veliko drugače. Krvavet sem prenehala v ponedeljek, torej 12 dni po čiščenju. S spolnimi odnosi še nisem začela, me je preveč strah. Da bova ponovno začela na drugem otroku, bom pa počakala, da bova oba malo pozabila na te težke trenutke. Pa če bo trajalo leto dni, bo pač trajalo leto dni.

Želim ti veliko veliko sreče pri ponovnem poskusu.

(odgovor članu trma79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2006 17:36:50   
breta
Pozdravljene!
Jaz sem imela pri prvi nosečnosti ss v 7 tednu nisem bila čiščena in mi je ginekolog rekel naj počakam 6mesecev. Pri drugi nosečnosti pa se mi je ss ponovil v 5 tednu in sem šla na čišščenje pa mije ginekolog rekel,da naj počakamo do januarja in potem znova poskusimo.

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......