|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po O :D
16.9.2007 22:13:04   
lotyka
Zdravo
Naj mi kdo pove, nekaj dni po O (2-3) sem imela nezašč. S.O. in sva se odlocila da probava na povno (to je bilo 2 dni nazaj). Danes pa sem ugotovila, da imam zelo nekam napihnjen trebuh in ze celi dan mi je slabo (ne bruham-samo obcutek pa je tak ko da bom) dajte mi povedat koliko je vrjetnosti da sem user posted image  (1%-100%). Test bom kupila sele jutri ali dan kasnej.

Dala sem ti vse, posvetila temu življenje
da občutila sem prepad, bila je moč lastne želje
ovenelo je srce, ostalo čustvo, spek z nasmehom
obdaja me praznina, neuspeh z neuspehom
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po O :D
16.9.2007 22:17:50   
Anonimen
50%-50%. Ko boš naredila test, boš vedela 100%.

(odgovor članu lotyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po O :D
17.9.2007 8:03:44   
gajka
Glede na to, da je v vsakem krogu menda samo 25% možnosti, ti pa si še za 2-3 dni zamudila ovulacijo... Bi rekla, da precej majhne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......