Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 22:12:40
|
|
|
|
puncica
|
Ojla punce, ste me kej pogrešale:)-, eh sej vem da ne, je blo dost drugih debat. No takole je. Ker sem bila že preveč zasvojena z internetom in me je skor kap trofla ko sem vidla mesečni račun za siol, sem rekla da mal odklopim in se šla mal ustvarjanja. Prvič v življenju sem nardila lastnoročno 20 voščilnic, začela mal štrikat:)-, brat knjigo in bila na sončku. Voščilnice so mi kr ratale in ko bo čas jih poslikam in vam jih pokažem, kaj mi je uspelo. Zdaj bom začela delat adventni venček (smreko že imamo, pa lesko tudi), sledi pa še odtis rokic naše malečke. Kr ne morem verjet kako sem se angažirala:)- Uživajte v sončku
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 22:16:16
|
|
|
|
india
|
Bravo, vidiš,kako ti materinstvo hasne! Kaj bi šele delala, če bi jih imela toliko kot jaz? Česatitke, kar pogumno naprej, pa ...a ni to čudovit občutek, ko primeš v roke nekaj, kar si sama naredila? Lp, papa, miška:miska:
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 22:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tudi v soboto delala adventni venček, tokrat ne iz smreke (no, priznam, lani smo ga kar kupili-samo smeko pač brez vseh dodatkov), samo da bo letos iz slamnatega ''ogrdoja'' čez pa take bele nitke, k so na rožah ponavadi, pa perle okoli:) Pa kakšna cimetova palčka, posušena pomaranča itd;) lp,:fis:
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 22:38:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Uuuu, štrikarca:)-, jz sem te ful pogrešala! No, sam da si OK, pa da ti je fajn ratal!
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 23:01:16
|
|
|
|
puncica
|
Evo sem poslikala svoje voščilnice in sem ful ponosna nanje:bravo: Res se mi zdi da so lepe, no za prvič so ok, drugo leto pa bomo že skupaj ustvarjali. Ja štrikarija pa kdaj drugič :)-:)- Je pa res fajn neki svojga dat od sebe, bomo vidl kakšne bodo reakcije tistih, ki bodo voščilnice dobil.
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 23:04:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej noro, pa ti si carica:bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 25.11.2004 23:08:13
|
|
|
|
india
|
BRAVO!!! Ti pa si skrivala talent in ideje v sebi! Kapo dol! :bravo::bravo::bravo::bravo::miska:
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 26.11.2004 8:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro puncica!No ja viš tebi pa je uspelo premagat zasvojenost z RR.Sedaj delaš bolj koristne stvari.:)-:)-:)-Pred časom sem se tudi jaz za glavo prijemala ko je prišel račun,pol pa sta se starejša otroka spomnila in se prijavila na ADSL,evo sedaj vsi visimi 24 ur na račinalniku:grrr::)-in to ni prav.Ti pa kar tako naprej z ustvarjalnostjo!!!Pozdrave z:morje:Neva:rozica:
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 26.11.2004 8:46:58
|
|
|
|
Taša
|
Vau, tole je pa res noro. Jaz se jih spravljam delat pa nevem kako. Nisem glih talent za ustvarjanje najmanj za risanje, ker še psa ne znam narisat.... Bom že....
|
|
|
|
Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo 26.11.2004 8:56:34
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?