Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:11:19
|
|
|
|
zvesta
|
Ehhhh... Po nič kaj lepi izgubi nosečnosti. :( Ampak smo se vseeno potrudili narediti praznike vsaj malo lepe.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:14:03
|
|
|
|
Marogica
|
Po tem, da, smo se imeli super fajn, da smo bili dosti skupaj, da smo dosti smučali, da nismo v ničemer pretiravali...in po tem, da sem resnično srečen človek...ker imam tako fajn moža, tako fajn otroke in tako fajn prijatelje.(ene to že vedo ) Vse ostalo(pomivanje posode, stres,.....) so malenkosti, ki si jih ni vredno zapomniti.
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:26:04
|
|
|
|
Gina
|
Po ležanju in po tem, da sem že cele praznike bolna.... no, ne vem če se jih bom sploh zapomnila. Najbrž mi bodo šli raje hitro iz glave.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:27:25
|
|
|
|
ZARA
|
Po ničemer posebno. Meni so vsi ti prazniki eno in isto.
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:32:57
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hm, da smo 28.decembra parkirali oba avtomobila in juj zaštartali šele 3.1. - medtem smo se res lepo razmigali, bili ogromno časa skupaj na snegu, doma, pred tvjem, za knjigami itd, v glavnem nismo bili obremenjeni 'kam se bomo peljali'. Še v trgovino, v mesto, smo šli peš. Posledično se nihče ni zredil niti za deko
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:36:47
|
|
|
|
Akil
|
Po tem, da smo se letos končno preselili v svoje stanovanje in prvič sami preživeli praznike
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:35:20
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ehhhh... Po nič kaj lepi izgubi nosečnosti. :( Ampak smo se vseeno potrudili narediti praznike vsaj malo lepe. Sem šele zdaj videla . Zelo mi je žal.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:35:53
|
|
|
|
mamči
|
Po tem, da sem našla čas za počitek, si napolnila baterije in spoznala, da bo treba "počistit" navlako in stres iz vsakdana. Upam, da mi bo uspelo . In predvsem po prečudovitih dnevih z družino, seveda tudi po tem, da smo predobro papcali .
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:39:57
|
|
|
|
Hope2
|
Po tem, da smo se preselili v hišo, da smo prvič preživeli te praznike z , da sem imela največjega mačka, čeprav nisem nič pila (ko so vsi šli spat, sem jaz mogla še dojit, pa previjat, pa uspavat ), da smo v decembru zapravili največ denarja, da so mi prvič po 10 letih vsi govorili, da sem debela (pa imam samo 3 kg več kot pred nosečnostjo, ko sem bila za vse te ljudi shirana in podhranjena), prvo novo leto kar nam ni uspelo
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Po hudičevem išijasu ,ki mi je pokvaril vse praznike.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:48:30
|
|
|
|
silvya
|
Po tem, da mi je dol viselo ali so prazniki ali pa navaden dan.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:57:27
|
|
|
|
cukr07
|
Po tem, da sva z možem zagledala .
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:00:17
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . Oooooooooooooo čestitke!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 14:02:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:27:10
|
|
|
|
jakaracman
|
Po tem, da je mala prvič smučala, da smo bili res veliko skupaj, druženja z družino in prijatelji.Pa da smo se zbudili v 2009 v zasneženo jutro.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . se pridružujem, najlepši prazniki doslej, ker smo zagledali en taakooo lep plusek, ki ga vidiš z letala
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:33:28
|
|
|
|
janjja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akil Po tem, da smo se letos končno preselili v svoje stanovanje in prvič sami preživeli praznike Enako in pa po tem da sem cele praznike bila v službi in oba vikenda oba dneva (razen 26.12 in 1.1).
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:37:54
|
|
|
|
aprilčica07
|
Da smo vsi trije bolni, najprej tamali, pol jst, najsalbše pa jo je odnesel lubi, ki ima rahlo pljučnico in to 1 teden pred zimskim dopustom. K..., še taki prazniki..
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Po tem, da so verjetno zadnji prazniki, ki niso "nori". Sem namreč še na porodniški.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:59:25
|
|
|
|
Freycha
|
po tem, da smo bili skupaj, se igrali, uživali, midva sva se nasmučala, ničesar ni bilo ne premalo, ne preveč. To so bili zame eni od lepših božično/novoletnih praznikov
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 15:01:21
|
|
|
|
matejchy
|
Po tem da sm večino praznikov preživela z mojim in sma se mela zelo zelo lepo .
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 15:25:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Po tem da sm večino praznikov preživela z mojim in sma se mela zelo zelo lepo . enako ter po tem, da so bili to zadnji prazniki, ki sva jih preživela sama (dokler otroci ne odrastejo, kar bo pa trajalo ene 25 let )
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 16:49:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . Isto. Čestitke tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 17:01:50
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Po tem, da so verjetno zadnji prazniki, ki niso "nori". Sem namreč še na porodniški. Če si jih bom sploh, potem enako kot decembrka.
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: