|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po "telovadbi" :-)
7.11.2005 7:25:37   
malicki
Sem brala temo malo nižje, o tem kako pogosto user posted image  med O in sem zasledila da je ena napisala da ni dolgo ostala v vodoravnem položaju.
Zdaj pa me zanima kako je to pri vas - a ostanete v postelji, a drzite noge u luft, a greste na wc ali kaj?? Jaz imam navado da po user posted image  grem na wc, zdaj pa ne vem če je to dobro glede na to da želim zanositi user posted image

Torej kak je to pri vas? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po "telovadbi" :-)
7.11.2005 7:35:13   
Anonimen
Ne, še najmanj eno uro moraš ležat z nogami v luft, pa četudi te ful lulat tišči. Moraš potrpeti, za dobro otroka vse user posted image

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2005 7:35:41   
Massa26
Hoj,

najprej to, kar je napisal dr. Pušenjak (torej je najbrž res user posted image ) in sicer, da je za zanositev dovolj, da semenčice za hip pridejo v stik z materničnim vratom, ker potem splavajo naprej in čakajo na jajčece.

Jaz grem pa tudi ponavadi po user posted image  na WC, ampak ker se mi je zazdelo ˝škoda˝, da vsa dragocenost takoj ven steče user posted image , sem tudi nekajkrat ležala nepremično oz. v sveči, pa ni bilo efekta.

Sedaj ponavadi vseeno malo poležim, ker se mi zdi, da je več možnosti, če ne steče takoj ven. Po drugi strani si pa mislim, tista semenka, ki je namenjena za najinega user posted image , se bo že prebila naprej user posted image .

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2005 7:43:33   
malicki
ja saj se mi je zdelo da bo tako user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2005 7:50:47   
CUKRČEK
Če se ima namen prijet, se bo kljub temu, da ne "držiš" sveče pol ure po sexu. Če pa se nima namena, se ne bo tudi, če še dva dni visiš s stropa z glavo navzdol.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2005 7:57:25   
Anonimen
Tako kot je enkrat ena na RR napisala, da je vseen, če greš takoj po sexu tečt maraton!user posted image user posted image user posted image
Viset iz stropa pa res ni treba.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 8:10:38   
MetkaR
Dr. Pušenjak je odgovoril, da ni važno, tudi če greš takoj po "telovadbi" na WC, ker tiste semenčeca, ki se takoj ne primejo ob steno, v sovražno kislem okolju takoj odmrejo. Baje ostanejo in se prebijajo dalje samo tiste, ki se prilepijo na notranost maternice ali v okolici.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 8:37:10   
Sisy
meni je pa Dr.reš rekel ravno nasprotno...da je fajn še par minutk mal poležat.....Sej ne da je treba ravno delat sveče in podobne akrobacije user posted image , če pa še malo poležiš več ostane notr...in tudi tisti v nožnici ne odmrejo kar takoj....to je bilo rečeno meni.....

(odgovor članu MetkaR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2005 9:20:47   
lana38
Jaz pa mislim, da ni treba ne vem kako dolgo ležati in noge gor držati, če pa je možno, da lahko zanosiš tudi če pride do izliva semena izven nožnice, pravijo... To je tako, če katera noče zanositi, bo sigurno, tudi če bo imela samo en brezvezen user posted image . Me, ki bi rade zanosile, pa bi morale tudi "s stropa viset". Ta svet ni pravičen.user posted image

lana38

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2005 13:39:25   
TANTRA
Jaz malo poležim po user posted image  in potem se umijem samo površinsko in pustim, da sperma ostane še notri, dokler lahko.....Če je je zvečer potem jo pustim celo noč....
Mogoče se bo prijelo.......

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2005 14:35:10   
corfu
Jaz sem v takem transu, da se sploh ne morem vstat.user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2005 16:15:22   
Naja30
hahaha, kako ste zabavne. prav namejala sem se do user posted image . jaz mislim,da so to stare vraze, da je treba noge v sveci drzat ipd.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2005 20:39:31   
Anonimen
No jaz tudi 15 min poležim z malo dvignjeno medenico (podloga), potem grem pa na WC. 

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2005 23:42:30   
KODA
Grem najraj pod osvežujoč tuš.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2005 7:40:51   
A_A
Dobro sem se nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  

jaz naredim tako kot TANTRA

nekje pa sem brala, da se ni preveč dobro "v svečo" postavljati, ker potem lahko celotno zadevo preveč zaliješ in se ne more nič prijet (bolj podrobno se ne spomnim več, kaj točno se fizično naredi, ampak menda da ni preveč dobro, no)

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?