Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Glede na tukajšnje poste, imamo mi glih kontra težavo. Naš 10 mesečnik je non stop lačen. Bog ne daj, da koga vidi jest, ker takoj začne AM AM in če mu ne damo (nimam v sekundi pri roki), se začne dret, jokat , am am am am am. Če vidi, da grem k šporhetu kaj pristavit je že am am am. Čez dan poje kar veliko, ker non stop neki je. Med glavnimi obroki ima še vsaj po 2x snack (kako sadje, grisin, prepečenec, koruzne ploščice, riževe vaflje, skorjico kruha, krhlje jabolk) In to je vedno huje, vedno bolj histeričen jok in dretje. Skrbi me ne, ker ni debel, daleč od tega. Pri 9 mesecih 9,500 in 77cm velik. Pa tudi zelo aktiven je. Bolj me zanima kako ga odvadit od tega sitnarjenja? Je imela katera sploh take težave? Jih je minilo? Ste mu vedno dale za jest? Jaz mu dam, sam me skrbi, da ga ne bo minilo in bo še samo huje . Vedno sem dala za jest. Je pa imel faze hude lakote, ko bi ves čas nekaj jedel in je tudi za obroke pojedel velikooooo, in faze, ko je jedel precej manj. Jaz sem se in se še ravnam po njegovem apetitu. Pazim edino, da so vmesni prigrizki čim bolj zdravi oz, da to niso sladkarije ali kupljeni slani prigrizki. Pri nas se je sitnarjenje umirilo, ko je ugotovil, da, če rečem, da bo dobil, tudi vedno dobi. Sem mu pa dala kakor hitro sem mogla Sem imela vedno sveže in suho sadje na dosegu roke
|