valči
|
ZARA,prosim napiši,koliko je hčera stara.Namreč našo punco sem poleti poskusila odvadit plenic tako,da je bila doma v gatkah,vendar je vedno bila luža na tleh,v kahli nikoli nič.S tem dejanjem mi je začela zadrževat blato,ni hotela kakat,tudi 7 dni in je v bolnici pristala hudo zaprta in še dehidrirana obenem,ker je bruhala.V bolnici so rekli,da je to posledica zaprtosti.Not je bila 5 dni,od takrat ima plenico,bilo je junija.Sedaj po parih mesecih jo poskušamo dajat lulat,vendar se upira,dvakrat je samo lulala.In trenutno smo na Portalaku,vsak dan ji ga dam,ker smo spet zaprti. In bom živčnega dobila,začaran krog,noče slišat o kahli,februarja bo pa stara že 3 leta!In pojma nimam,ali jo naj pustim-do kdaj? To pa pišem zato,ker me zanima,kako vama je uspelo prit tako daleč in koliko je stara punca.Najbolje,da ji daš plenico za kakat,pač reči ji,da se naj pokaka,pol pa jo daš dol.Tako sem sinu delala in to pri 2.5 letih. Pri Lari pa me res skrbi,kdaj bo zrela. ZARA,upam,da bo jutri kakala,ker ni hujšega,kot imeti zaprtega otroka.Fajn porihtajta