Tayda
|
Pozdravljene! Nekjakrat sem se že oglasila, zato najbrž katera od vas že ve, kakšna je situacija pri meni......sem na :kuza:za 2.:duda:. Torej: zadnja menstruacija je zamujala 4 dni in je bila povrhu vsega še neobičajna. Pravi dan skoraj nič, drugi dan zjutraj kar obilna, nato je presahnila, da sem mislila, da je to vse. Tretji dan eni trije flekci v celem dnevu (skoraj nič), četrti dan še to komaj, vlekla pa se je 8 dni, ampak po četrtem dnevu je bilo vse skupaj komaj omembe vredno. Poleg tega nisem imela običajnih bolečin (ponavadi me je v pasu, spredaj in zadaj zelo bolelo), imela pa sem zelo boleč križ (zjutraj komaj vstala) in kakšne tri dni me je grozno bolelo v predelu levega jajčnika. Že preden je :hudicek: prišla, sem naredila 2 testa, obadva negativna. Ko jo je bilo konec, sem napravila še enega, ker mi je res bilo sumljiva krvavitev. Negativen, oz. nek zmazek od Romed-a (nikoli več Romed, ampak sem ga ravno še imela doma). Saj bi preživela, da pač ni ratalo, samo počutim se noseča, kljub temu, da je danes recimo že 10. dan ciklusa in bi bilo potrebno misli usmeriti drugam, ne pa objokavat pretekli mesec.... Prsi me srbijo (isto kot v prejšnjih dveh nosečnostih), kovinski okus v primeru, da dolgo nič ne jem ali ne pojem, nič apetita dopoldne, toliko več popoldne, na WC-ju ves čas, slabosti pa ni in je tudi prej ni nikoli bilo...). Neumno se mi zdi klicati G, ker bo pomojem mislila, da se mi je v glavi obrnilo........komaj čakam, da grem na :morje:, ker morda res že preveč razmišljam o vsej zadevi. lp Hvala, ker ste me prebrale:zmeden2:
|