|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutim se noseča....
5.7.2005 17:48:02   
Tayda
Pozdravljene!

Nekjakrat sem se že oglasila, zato najbrž katera od vas že ve, kakšna je situacija pri meni......sem na :kuza:za 2.:duda:.
Torej: zadnja menstruacija je zamujala 4 dni in je bila povrhu vsega še neobičajna. Pravi dan skoraj nič, drugi dan zjutraj kar obilna, nato je presahnila, da sem mislila, da je to vse. Tretji dan eni trije flekci v celem dnevu (skoraj nič), četrti dan še to komaj, vlekla pa se je 8 dni, ampak po četrtem dnevu je bilo vse skupaj komaj omembe vredno. Poleg tega nisem imela običajnih bolečin (ponavadi me je v pasu, spredaj in zadaj zelo bolelo), imela pa sem zelo boleč križ (zjutraj komaj vstala) in kakšne tri dni me je grozno bolelo v predelu levega jajčnika.
Že preden je :hudicek: prišla, sem naredila 2 testa, obadva negativna. Ko jo je bilo konec, sem napravila še enega, ker mi je res bilo sumljiva krvavitev. Negativen, oz. nek zmazek od Romed-a (nikoli več Romed, ampak sem ga ravno še imela doma).
Saj bi preživela, da pač ni ratalo, samo počutim se noseča, kljub temu, da je danes recimo že 10. dan ciklusa in bi bilo potrebno misli usmeriti drugam, ne pa objokavat pretekli mesec....
Prsi me srbijo (isto kot v prejšnjih dveh nosečnostih), kovinski okus v primeru, da dolgo nič ne jem ali ne pojem, nič apetita dopoldne, toliko več popoldne, na WC-ju ves čas, slabosti pa ni in je tudi prej ni nikoli bilo...).
Neumno se mi zdi klicati G, ker bo pomojem mislila, da se mi je v glavi obrnilo........komaj čakam, da grem na :morje:, ker morda res že preveč razmišljam o vsej zadevi.

lp

Hvala, ker ste me prebrale:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Počutim se noseča....
5.7.2005 17:51:31   
Jančika_
Hja, jaz sem se v tretji nosečnosti kljub trem negativnim testom počutila nosečo (pa mi je bilo vseeno, ali sem ali nisem, ker je bil šele prvi mesec). 46. dan sem naredila še en test, ta pa je bil končno pozitiven. Vse je možno:).

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Počutim se noseča....
5.7.2005 18:27:39   
cica
res zanimivo!
Kot jaz prebiram te poštice, bi rekla, da vas je kar nekaj takih, ki vas je test pustil na cedilu. :zmeden:
Jaz pa imam napete prsi kljub M in neg. testi.
Nosečnosti bi bila zelo vesela, vendar pijem klomifen ta mesec. To pa ne bo najbolje...
Ma, če do sedaj nisem bila, upam,da tudi tokrat nisem!:) :rozica::rozica:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Počutim se noseča....
5.7.2005 18:43:01   
Kalina
jaz pa sploh ne upam pomisliti na to, ceprav mi zamija 9 dni, pa slabotno se pocutim, joskice me bolijo in so tezke kot sam hudic, kr spala bi skoz, pa vsake tolk cajta mi rata slabo, to je pa vse, sam jst si kr govorim, da je to vse v moji psihi, kokr je blo vsa ta 4 leta...ampak testa pa sigurno ne delam! bom cakala al da mi se ulije al pa september ko sem narocena pri G :)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Počutim se noseča....
5.7.2005 18:45:29   
anajmad
A ni september malo predaleč:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Počutim se noseča....
5.7.2005 18:47:55   
Kalina
hehe jah je pa ni, sej mogoce pa popustim pa kupim en testek pa sprobam zadevco...sam vedno znova si recem NIKOL VEC NEBOM KUPOVALA TESTA, pa glej ga zlomka, vedno popusti, jah kaj cmo, takle mamo :)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Počutim se noseča....
5.7.2005 19:30:55   
Anitka
Joj Kalina, zdaj sem pa že jaz nestrpna namesto tebe. Daj naredi en test v prihodnjih dneh ;):miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Počutim se noseča....
5.7.2005 19:38:03   
Kalina
hehehe anitkaaaaa, ne me matrat, k pol me tko prime da bi kr takoj tekla v lekarno po test, pa nocem ;) joj joj joj, a cmo doloct datum kdaj ga grem kupit,no dej pomagej, sam tko enkrat drug teden no.. :rozica:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Počutim se noseča....
5.7.2005 20:05:11   
emaa
Kalina kaj praviš na 12.7., če ne pa na 19.7. izberi bolj simpatičnega;)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Počutim se noseča....
5.7.2005 20:07:06   
Kalina
okej, 19.7. it is! :bravo: hehe, zakaj si pa glih ta dan izbrala?:):)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Počutim se noseča....
5.7.2005 20:52:26   
Anitka
Pa ne tak dolgo čakat, no. Kaj pa praviš na 13.7.?

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Počutim se noseča....
5.7.2005 21:23:29   
Kalina
joj nocem biti tako zgodaj razocarana...malo kasneje :zmeden2:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Počutim se noseča....
5.7.2005 21:48:21   
emaa
19.7. mam obletnico poroke, pa bi tud jaz rada mojga presenetila z darilom, čeprav močno dvomim, se pa nikoli ne ve;)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Počutim se noseča....
5.7.2005 21:58:57   
anajmad
E,lahko da bo.Jst mam za dobit:hudicek:19.07,pa upam,da ne bo.

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Počutim se noseča....
5.7.2005 22:02:48   
Kalina
heh jst sm mela pa 3.7. obletnico pa sm seksala k nora, sam mi je tko bil feeling cudn, k je bil v men, kokr da bi me motu, nevem no cudn vse skup...ampak sploh mu nism omenjala da mi zamuja ali karkoli... kar bo pa bo:) :bravo: se pravi drzimo se 19.07., Anitka bos mogla mejckn potrpet z nami :)-:rozica:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Počutim se noseča....
6.7.2005 7:18:58   
emaa
o same nove slikce vidim. Nas bo pa očitno več, ko bomo 19.7. trepetale za rezultat

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Počutim se noseča....
6.7.2005 7:20:24   
anajmad
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Počutim se noseča....
6.7.2005 8:25:47   
DrejcDrejc
No punce, saj sem jaz tudi ves čas na liniji in spremljam vaše pogovore in težave. Tudi jaz se trudim na pikici in če mi testi ne bi vztrajno kazali ene črtice, bi po občutkih sodeč bila nosečka že kak mesec in pol. In ker vem, da je vse možno, menstruacije med nosečnostjo, pa negativni testi kljub nosečnosti, pa ... no, ostaja v meni zmeraj kanček upanja, da pa mogoče vseeno kaj raste v meni. Takšne smo, ko si res želimo otročka - čisto zblojene :ups: Punce, želim, da vam čimprej rata, da bomo potem zblojene zaradi čisto drugih občutkov :)

Hm, še nekaj, kako spravite v svoj profil slikico? Sem očitno nekaj spregledala, ampak mi ni jasno, pomagajte!

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Počutim se noseča....
6.7.2005 8:46:10   
*zvezdica*
Heeej ženskice!

Smo pa komplikatorke...priznajte!!! Samo če pomislim nase....:hudicek: pričakujem naslednji teden...ampak neeee...jaz že sedaj iščem same nosečniške znake...pa me lulat ves čas tišči, prsi me bolijo, jedla bi non-stop, napet trebuh.....joooj ampak kaj ko je vse v moji glavi :)..... dejmo se probat mal manj obremenjevat s tem...pa nam bo vsem lažje;)

Jahh...lahko je bit pametn, a ne!?
He he....mene samo veseli k vidm,da smo vse iste ;)
... maximalno uživejte

*zvezdica*

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Počutim se noseča....
6.7.2005 8:51:53   
emaa
na levi strani imaš Vprašanja, ker ne vem če ti bom dala pravi mail, sliko pošlješ na slike@ringaraja.net, pa jo naložijo v roku 14 dni.

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?