|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počivanje po ET?
19.10.2007 12:22:55   
maja24
V torek imam ET pri dr.Rešu,zej me pa zanima če moraš po tem postopku kej počivat,pa v čem je fora da moraš prit s polnim mehurjemuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.10.2007 15:25:27 >

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spelka12
19.10.2007 12:43:35   
MARTINŠČICA
V LJ imaš po ET 3 dni bolniške. Po samem posegu pa ni treba nič počivat (ležat), greš lahko takoj domov. Poln mehur je zaradi lažjega prehoda skozi maternični vrat v maternico. Pri nas sicer pošiljajo pred posegom na WC, pa je potem veliko vščipnjenih, krvavijo ... Jaz sem na RR prebrala, da je (po Rešu) bolje na ET s polnim mehurjem in sem tako tudi šla. No, ni bil rabno poln, ampak, ko je šla ena pred mano not, sem jaz popila 2 dcl vode. Čez 20 min sem bila pa na vrsti.

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 14:29:37   
sayuri
Hm, jst nisem imela po ETju nič bolniške. Pa sem bla tud pri Rešu. Konec meseca maja. A zdaj daje bolniško?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 14:44:02   
spelka12
maja24 jaz bom sigurno počivala vsaj par dni.
Za poln mehur so ti pa že povedale punce. Jaz Reškota ubogam v vsem. Če bo reku poln mehur, bo poln mehur, če bo treba sklece delat se bova pa mal skregala ampak bi se tudi to potrudilauser posted image .
Pa uspešen ET ti želim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sayuri
19.10.2007 16:02:03   
maja24
Kakšen postopek si mela IVF al ICSI? Jest mam ICSI ker je meu na spermiogramu sam po enega plavalca,zej k sva bla pa na punkciji je meu pa zlo dobro spermo.A to pomen da bova mela IVF postopek al bova še vedno na ICSI-ju.user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sayuri
19.10.2007 17:51:50   
spelka12
midva sva na IVF. Mogoče bo pri tebi tudi, če so se spermiji pri tvojemuser posted image  zbudili.
maja24 ti priporočam, da greš na stran upajmo skupaj - IVF - ICSI september, okotober, tam so punce, ki vedo vse in ti res lahko pomagajo.
Se vidiva tam.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 17:54:31   
Anonimen
V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2007 7:12:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

user posted image  Zakaj pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2007 7:17:59   
Anonimen
Baje zato, da se bolj prime. Pa tudi po ET priporočajo tisti dan ležanje. Morda pa je kaj na tem, saj imajo velik uspeh.user posted image Ni lahko s polnim mehurjem ležati na trebuhu, samo za user posted image narediš vse.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2007 7:23:14   
sayuri
Verjamem, da ni lahko ležat s polnim mehurjem. Sama sem takoj po Etju letela na WC user posted image . uf, je pasalo user posted image .
No, vsaka klinika drugače priporoča sem ugotovila. user posted image  Jst sem po RTju šibala direkt v Lj nabavljat za rojstnodnevni piknik....pa se je tud prijelo user posted image . Tko da...mislim, da ni garanta....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 13:12:38   
patricija4
V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 13:33:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: patricija4

V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

Patricia, v Postojni dr. Reš ne daje bolniške. In poln mehur priporoča, ni pa nujen.
Jah, od klinike do klinike je drugače.user posted image

(odgovor članu patricija4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 13:52:47   
ANIME
Sicer sem čisti začetnik v teh izrazim, ampak če sem prav razumela oboje pomeni izventelesna oploditev, le da pri IVF semenčece samo oplodi jajčece, pri ICSI (moški neplodnosti) pa semenčece vstavijo v jajčece.

zato ne rezumem, če si bila na iCSI, zakaj bi šla na IVF, saj ima verjetno tvoj partner problem z neplodnostjo.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 14:03:19   
T1979
Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 18:00:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

Odvisno. Pri Rešu je navada 3 dan po punkciji, če je pa jajčec veliko (10), pa 5 dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?