|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počivanje po ET?
19.10.2007 12:22:55   
maja24
V torek imam ET pri dr.Rešu,zej me pa zanima če moraš po tem postopku kej počivat,pa v čem je fora da moraš prit s polnim mehurjemuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.10.2007 15:25:27 >

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spelka12
19.10.2007 12:43:35   
MARTINŠČICA
V LJ imaš po ET 3 dni bolniške. Po samem posegu pa ni treba nič počivat (ležat), greš lahko takoj domov. Poln mehur je zaradi lažjega prehoda skozi maternični vrat v maternico. Pri nas sicer pošiljajo pred posegom na WC, pa je potem veliko vščipnjenih, krvavijo ... Jaz sem na RR prebrala, da je (po Rešu) bolje na ET s polnim mehurjem in sem tako tudi šla. No, ni bil rabno poln, ampak, ko je šla ena pred mano not, sem jaz popila 2 dcl vode. Čez 20 min sem bila pa na vrsti.

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 14:29:37   
sayuri
Hm, jst nisem imela po ETju nič bolniške. Pa sem bla tud pri Rešu. Konec meseca maja. A zdaj daje bolniško?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 14:44:02   
spelka12
maja24 jaz bom sigurno počivala vsaj par dni.
Za poln mehur so ti pa že povedale punce. Jaz Reškota ubogam v vsem. Če bo reku poln mehur, bo poln mehur, če bo treba sklece delat se bova pa mal skregala ampak bi se tudi to potrudilauser posted image .
Pa uspešen ET ti želim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sayuri
19.10.2007 16:02:03   
maja24
Kakšen postopek si mela IVF al ICSI? Jest mam ICSI ker je meu na spermiogramu sam po enega plavalca,zej k sva bla pa na punkciji je meu pa zlo dobro spermo.A to pomen da bova mela IVF postopek al bova še vedno na ICSI-ju.user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sayuri
19.10.2007 17:51:50   
spelka12
midva sva na IVF. Mogoče bo pri tebi tudi, če so se spermiji pri tvojemuser posted image  zbudili.
maja24 ti priporočam, da greš na stran upajmo skupaj - IVF - ICSI september, okotober, tam so punce, ki vedo vse in ti res lahko pomagajo.
Se vidiva tam.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 17:54:31   
Anonimen
V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2007 7:12:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

user posted image  Zakaj pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2007 7:17:59   
Anonimen
Baje zato, da se bolj prime. Pa tudi po ET priporočajo tisti dan ležanje. Morda pa je kaj na tem, saj imajo velik uspeh.user posted image Ni lahko s polnim mehurjem ležati na trebuhu, samo za user posted image narediš vse.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2007 7:23:14   
sayuri
Verjamem, da ni lahko ležat s polnim mehurjem. Sama sem takoj po Etju letela na WC user posted image . uf, je pasalo user posted image .
No, vsaka klinika drugače priporoča sem ugotovila. user posted image  Jst sem po RTju šibala direkt v Lj nabavljat za rojstnodnevni piknik....pa se je tud prijelo user posted image . Tko da...mislim, da ni garanta....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 13:12:38   
patricija4
V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 13:33:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: patricija4

V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

Patricia, v Postojni dr. Reš ne daje bolniške. In poln mehur priporoča, ni pa nujen.
Jah, od klinike do klinike je drugače.user posted image

(odgovor članu patricija4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 13:52:47   
ANIME
Sicer sem čisti začetnik v teh izrazim, ampak če sem prav razumela oboje pomeni izventelesna oploditev, le da pri IVF semenčece samo oplodi jajčece, pri ICSI (moški neplodnosti) pa semenčece vstavijo v jajčece.

zato ne rezumem, če si bila na iCSI, zakaj bi šla na IVF, saj ima verjetno tvoj partner problem z neplodnostjo.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 14:03:19   
T1979
Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 18:00:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

Odvisno. Pri Rešu je navada 3 dan po punkciji, če je pa jajčec veliko (10), pa 5 dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev
Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?