|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnikovanje...
8.8.2011 13:31:28   
polho3006
...pri starih starših...vse lepo in prav, vendar....meni ni nekaj jasno...Kako razmišljajo starši ki vsakič ko so prosti službe oz. imajo dopust svojega otroka pošljejo k starih staršem?!?

Punca je stara 14 let, zaključila devetletko. Je v bistvu edinka, sicer ima še polsestro ki živi pri svoji mami in nimajo stikov. To družino srečujem pogosteje zadnjih nekaj let in vsakič ko punco vidim pri starih starših, vem da imata njena starša prosto. Menda naj bi bilo tako že od njenih najrosnješih let. Saj je lepo da gre na počitnice k starim staršem, ampak...jaz komaj čakam da sva z možem prosta službe in se lahko mirno posvetiva svojemu mladičku. Ta punca pa vidim da to sedaj lepo izkorišča. Ko je pri starih starših uživa kot kralj na betajnovi. Streže se jo od spredaj in zadaj, nihče ji ne ˝pove˝da zunaj sije sonce, da ni računalnik sedišče sveta. Ko pa pride domov pa je spet prepuščena sama sebi, saj sta starša v službi in ona lepo po svoje. Nima prijateljev, družbe...ima samo računalnik, hladilnik...in posledično precej preveč kg in nepravilno, sključeno držo. Ne da se ji nič dopovedati...obnaša se arogantno, vzvišeno, nespoštljivo, ko pa hoče kaj doseči je pa vsa medena, sladka...
Res ne razumem staršev, da dopuščajo takšno nevzgojo otroka, oz. odgovornost vzgoje prenesejo na svoje starše, ki bi morali svojo funkcijo vzgoje že opraviti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnikovanje...
8.8.2011 13:41:44   
uškinamama
mmm....kaj se to tebe tiče?  A je to moževa hči al kako?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2011 13:43:26   
Medea10
Zgleda se strašem ne ljubi ukvarjat z njo in potem pač je tako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2011 13:44:12   
pety78
Meni se pa zdi, da je nečakinja. user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2011 13:45:29   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Meni se pa zdi, da je nečakinja. user posted image

Po čem sklepaš..al zdaj jaz površno berem user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2011 13:48:16   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Nečakinja...in me FULL moti kako se obnaša do mojega moža...kot da je največji bebec na svetu! Že čisto pri navdanih pogovorih se spakuje in ga oponaša, se norčuje...v glavnem obnašanje zauser posted image  user posted image user posted image . Nihče pa gospodični ne upa nič reči, ker se ji potem ˝utrga˝. Mene je že tudi komandirala kako naj oblečem otroka, pa da par kapjic alkohola mu pa res ne bo škodilo in še se najde, ampak...jaz se je raje izognem, ker njenega obnašanja ne toleriram, nimam volje iti na obisk niti k moževim staršem.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2011 13:54:37   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Nečakinja...in me FULL moti kako se obnaša do mojega moža...kot da je največji bebec na svetu! Že čisto pri navdanih pogovorih se spakuje in ga oponaša, se norčuje...v glavnem obnašanje zauser posted image  user posted image user posted image . Nihče pa gospodični ne upa nič reči, ker se ji potem ˝utrga˝. Mene je že tudi komandirala kako naj oblečem otroka, pa da par kapjic alkohola mu pa res ne bo škodilo in še se najde, ampak...jaz se je raje izognem, ker njenega obnašanja ne toleriram, nimam volje iti na obisk niti k moževim staršem.

Pety dobro sklepa user posted image

Kar se tiče počitnikovanja, računalnika...to ni tvoj problem. Ima starše, stare starše, ki jo "pazijo", tako, da se nimaš kaj vtikat. Tudi to, da jezika tvojemu možu - to bo že rešil sam.
A kar se tiče pametovanja okoli tvojega otroka -  e, tukaj ji lahko pokažeš kako je , če se tebi "utrga".  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2011 15:01:11   
Balerina
To kako jo starši vzgajajo res n tvoj problem ne razumem pa zakaj jo vsi tolerirate ali se se ji izognete, vključno s tvojim možem. Ne vem no moj ima tudi nečaka ki rad komandira druge okoli sebe, tako svojo mamo ko babico in dedka. Pa je tudi meni hotel pametovati samo sem ga že pri prvam stavku ustavila in ga postavila na realna tla. No ja je bila zamera sicer s strani njegove mame pa tašča me je tudi postrani pogledala ampak sem mojemu kar povedala da naj zamerita kolikor hočeta ampak mene ne 12. letnik ne bo komandiral. Sedaj ima 15. let in tako jaz kot moji otroci imamo mir nas ne komandira, kaj pa dela z drugimi je pa njihov stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2011 18:09:12   
TomTaylor
Če se smrklja obnaša tako kot praviš, potem čisto štekam tastare, da jo, ko so frej, ne morejo gledat cel dan, pa jo rajši k babici pošljejo. Ja, se strinjam - precej leni starši, kar se vzgoje tiče.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2011 13:45:28   
ronja
Pa je tudi meni hotel pametovati samo sem ga že pri prvam stavku ustavila in ga postavila na realna tla.
Hehe, meni se je ful fajn zdelo na morju, ko je en fantek pljuval po tleh, pa mu (verjetno) teta reče: "Pljuj ti kot mame i tate, koliko očeš, ako ti dozvole, kod mene nečeš!" Pa mu ni nič naredila, samo dovolj ostro povedala, da je mali takoj nehal.

Če se smrklja obnaša tako kot praviš, potem čisto štekam tastare, da jo, ko so frej, ne morejo gledat cel dan, pa jo rajši k babici pošljejo.

hehe, good point. Se pa stinjam glede vzgoje, se mi zdi, da dostikrat starši kar prehitro obupajo: "Saj mu rečem, pa noče". in stvar zaključena - ja, itak, da noče... kdo bo pa rajši posodo pomival kot pa surfal... Ampak je to vseeno treba naredit.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!