|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice z letalom
25.3.2008 10:59:49   
Mandek
Živjo!

Za poletne počitnice bi želela iti v Egipt, Hurgado, Djerbo...Pa me zanima, če je to kul, če imam rok 15. oktobra, torej bom že kar proti koncu:)
Nameravala sva iti nekje avgusta...Z letalom, itakuser posted image
Ima katera kakšne izkušnje s tem? Hvala za pomočuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice z letalom
25.3.2008 11:02:49   
viv_
Po 7. mesecu ne jemljejo na letalo. Na to bodi pozorna!
Po 30. tednu nosečnosti ti tudi ne velja zavarovanje Coris.

Sicer pa let nima veze, tja do 2-3 ure ni panike. Če je več, je pa fajn, če si poviješ noge in se vsake toliko mal sprehodiš po letalu.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 11:07:41   
Anonimen
potujes lahko tudi v devetem mesecu, ce ti zdravnik da potrdilo

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 11:14:43   
gajka
Z dovoljenjem zdravnika lahko potuješ vse do 9. meseca, vendar te ima letalska družba kljub temu pravico zavrniti. Sicer pa je največja ''skrb'', če si pripravljena sprejeti riziko, da bi v najslabšem primeru morala koristiti zdravniške usluge v kraju, kjer boš pač nastanjena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 11:20:19   
Spark
Jaz si ne bi upala potovati tako pozno. Kaj pa veš, kaj se lahko zgodi, in nekako ne bi zaupala njihovemu zdravstvu. Mogoče jaz samo preveč kompliciram, ampak tak dopust bi raje prestavila na spomladanski čas, takrat gre lahko tudi dojenček z vami.
Mi smo bili sedaj z našo skoraj 5 mesečnico v Franciji, in smo leteli z letalom in je bilo vse ok.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 11:21:24   
Tejchy
Jaz ne bi rizkirala.. Tud sama sem želela letos v Egipt, pa ga bom zaradi user posted image  prestavila - rok imam septembra. Piramide bodo že počakale. user posted image

Načeloma samo potovanje ni problem - bolj je kriza, če bo kj narobe (bog ne daj ampak vseeno - druga klima, drugačna hrana - možnost zastrupitve, ... ), ker je vprašanje ali ti bo v Egiptu, če boš potrebovala zdravniško pomoč, nudena primerna oskrba. Isto svetuje tudi dr. Pušenjak.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2008 12:31:05   
andrejkam
Jaz sem bila v Egiptu julija, nisem bila noseča in sem vseeno težko prenašala vročino (do 50 stopinj), hrano ... Niti pomisliti ne upam, da bi bila še noseča. Mislim, da sam polet z letalom ne bi smel biti problem, problem pa lahko nastane tam. Nekaj ljudi v hotelu je imelo zdravstvene težave in tudi z zdravniki in oskrbo niso bili preveč zadovoljni oz. sploh niso bili zadovoljni. Moje mnenje, odločitev pa je seveda tvoja. Srečno!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 12:39:59   
moya
Egipt odsvetujem, problem voda in zdravstvena oskrba. Ne smeš jesti nič zelenjave in nič sadja, tud tistega z lupino ne, ker ga po navadi namakajo v ledu, led pa naredijo iz njihove vode, tudi umivanje zob pride v poštev le z vodo iz plastenke. Jaz bom rajši ostala v bližini - Istra.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2008 13:56:38   
total
Jaz pa slpoh ne razumem,da bi šla v tako visoki nosečnosti tako daleč,res ne..kaj da se kaj pripeti?? A to vas nič ne skrbi...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2008 14:50:31   
mateyka
ne vem zakaj je potovanje v nosečnosti tak bavbav - letalske družbe ne delajo nikol problema (in jaz sem jih en kup zamenjala + potovala do 8 meseca) in če nimaš rizične nosečnosti ti nima kaj bit, to je dejstvo. do 9 (zadnjega) meseca sploh ni problem.
bolj je verjetno problem vročina tvoje destinacije v tem letnem času. jaz sem švicala k nora v nosečnosti - za vsa leta nazaj user posted image egipt se splača obiskat pozimi, da je kokrtolk normalna temperatura, ki smo jo mi navajeni.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2008 15:08:45   
Anonimen
Jaz pa ne razumem, da smo jaz in moja dva otroka še živa glede na to da je v Egiptu taka katastrofa zdravstvo pa prehrana pa ne vem kaj še glede na zgornje poste...

Res sam, da se smejiš ti preostane...user posted image user posted image user posted image  ali pa tole user posted image user posted image user posted image

Je pa res da letalske družbe po 30 tednu nosečnosti zahtevajo potrdilo izbranega ginekologa. In je res da se ti lahko zgodi marsi kaj kar se ti drugače lahko tudi doma pa vendar boš v tujini...
Jaz bi se na tvojem mestu posvetovala z G... ali je to pametno. Pa avgusta je pri nas zelo, zelo vroče... lansko leto so namerili tudi 49 stopinj? Je to uredu zate? Boš prenesla v visoki nosečnosti?
Dobro premisli... in v vsakem primeru ti želim srečno.user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2008 15:11:32   
Inigo
tut jst neb šla na orient v tvojem primeru. raje kam bližje in kjer je v bližini primerna zdravstvena oskrba. če pa želiš vseeno tako daleč in v malce rizične kraje, pa pojdita raje prej - npr. junija. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 16:02:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2008 17:06:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

js pa ne vem od kod predsodek da v egiptu pa ni prrimerne zdravniske oskrbe??!!user posted image
mene bi bolj skrbele temperature ki bodo, kot pa letalo in zdravniska oskrba...to je moj edini predsodek...

Saj to sem hotla povedat ko sem napisala da čudno, da smo še živi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 17:30:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2008 19:31:33   
Inigo
ne ravno, da dvomim v oskrbo, ampak najbrž je drugače kot pri nas in vprašanje, če je primerna oskrba v vsakem kraju.

ne vem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2008 7:09:34   
nussy
Cau!

Jst sem šla v 29. tednu v Tunizijo z avionom, pa ni bilo nobenih težav. Sem imela sicer potrdilo G, ampak sploh ni noben kompliciral glede nosečnosti, v glavnem potuješ lahko, če se le sama dobro počutiš. Sem pa pač dol mal pazla pri hrani, da ni blo prebavnih motenj. Če bi blo pa kej narobe, pa pač k zdravniku. Verjemi, da imajo tut tam odlične zdravnike. Ampak itak ne bo bič narobe. Pojdi in uživaj!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?