|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice na kmečkem turizmu?
29.7.2008 14:43:01   
petruska
Ali ima katera izkušnje s preživljanjem počitnic na kmečkem turizmu.
Kateri je primeren za otroke (2 leti) oziroma otrokom prijazen?
Prosim svetujte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice na kmečkem turizmu?
29.7.2008 14:50:56   
petruska
Na internetu sem našla dve kmetji, ki se zdita OK ali jih katera pozna in je že bila tam?
Kmetija Mikl nad Prevaljami
LINK1
in kmetija Flisar blizu Moravskih Toplic
LINK2

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 31.7.2008 8:09:57 >

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2008 21:02:56   
Lianna
Jaz sem bila 2t nazaj na turistični kmetiji Štekar. Bilo je zelo fajn. Imajo bazen, hrana je odlična, lastnika prijazna, okolica je čudovita. Sobe so fajn, velika kopalnica itd. Res pa da to ni tipična turistična kmetija (imajo psa, mačke). Jaz jo toplo priporočam. Grem sigurno še kdaj k njim. Ko sem bila tam so bile tam tudi 3 družine in so res uživali.

http://www.stekar.si/

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 7:57:12   
petruska
Hvala za predlog, izgleda res super. Sem že poslala povpraševanje.
Ima še katera kak predlog?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 15:06:25   
mikina
Za ta drugo ti lahko garantiram, da je na zelo lepem kraju mirnem, ker je to blizu mojega rojstnega kraja. Lastniki pa so res zelo prijazni, mladi (sva bili sošolki v OŠ) in ogromno dajo na domačo kulinariko. Ima zelo lepo urejeno in seveda kar je meni pomembno tudi igrišč za otroke. Sicer nevem od kod si ampak, če greš enih 200 m naprej od njih gor  vidiš do Maribora pa vse naokrog do Lendave (ptujsko goro...). Jaz ti priporočam.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2008 8:08:23   
petruska
Hvala za nasvet. Smo iz Ljubljane.
Še kakšen predlog?

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2008 8:10:58   
Primoza
Za pogledati je v Logarski dolini in na Jezerskem.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?