Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Počitnice na angleščem collegu 14.5.2014 23:23:12
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
A nihce se za njih ni slisal ali kaj?
|
|
RE: Počitnice na angleščem collegu 14.5.2014 23:25:18
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin A nihce se za njih ni slisal ali kaj? moj je šele 8
|
|
|
|
RE: Počitnice na angleščem collegu 14.5.2014 23:28:16
|
|
|
|
LuLu
|
moj nečak je šel kar privat tja, brez posredovanja agencije in tam obiskoval pouk v eni šoli. Eni znanci so tam in so se vse zmenili. v eno šolo, ki je bila najbližje tistim znancem, ne na ta koliđ
< Sporočilo je popravil LuLu -- 14.5.2014 23:30:46 >
|
|
|
|
RE: Počitnice na angleščem collegu 14.5.2014 23:56:02
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu moj nečak je šel kar privat tja, brez posredovanja agencije in tam obiskoval pouk v eni šoli. Eni znanci so tam in so se vse zmenili. v eno šolo, ki je bila najbližje tistim znancem, ne na ta koliđ To je verjetno kar se samega ucenja jeziak tice, najboljsa opcija - najvec odnese, vendar pri nas ni tovrstne moznosti... ni zanncev v angliji :)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?