Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Počitniška prikolica za najem 7.4.2010 19:18:15
|
|
|
|
bojana1
|
Pred šestimi meseci sva s sinom,ki ima tri leta ostala sama.Sprva sem bila prepričana,da ne bo iz dopusta nič,ampak se je ponudila prijateljica,da naju spremlja.Bila sem zelo vesela ,saj bo morje zelo pomagalo sinu,ki je asmatik.S prijateljico sva se lotile zadeve in prišle do zaključka ,da bi bilo za triletnika super,če bi bili v prikolici,zaradi prostega gibanja in praktičnosti.Pregledale sva že veliko internetnih strani vendar nisma našli nič.Sedaj se obračam še na vas,če mogoče poznate koga,ki oddaja prikolico oz.če ste lastnik prikolice,če je možnost najema.Prosila pa bi ,če bi bilo možno v Umagu oz. v Poreču(zaradi tega,ker sta zelo blizu naši meji) v drugi polovici avgusta.Hvala in lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Počitniška prikolica za najem 8.4.2010 7:21:32
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz ti priporočam, da greste s šotorom. Mislim, da ne bi smelo biti nobenih problemov, sploh če boš imela prijateljico s sabo. Pa še ceneje vas bo prišlo kot pa najem prikolice. Saj lahko vzamete manjšega igluja, recimo za štiri osebe, ki ga bosta imeli postavljenega v eni uri. lp
|
|
|
|
RE: Počitniška prikolica za najem 8.4.2010 12:38:47
|
|
|
|
bojana1
|
Ksenjak-hvala za predlog,vendar na žalost ne bo šlo.Obe s prijateljico imava majhne avte,tako da ni možnosti za prtljago,ki je potrebna ko si v šotoru(šotor ,posoda,kuhalnik,...).Na žalost imam pa tudi slabe izkušnje -ko je bil Luka sta eno leto smo kampirali na morju in so bile noči tako mrzle,da cele noči nisem spala,ker ga nisem mogla ogreti,...v prikolici pa le lahko s kaloferčkom malo ogreješ,...Še enkrat hvala,mogoče še kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Počitniška prikolica za najem 8.4.2010 16:19:27
|
|
|
|
*daša*
|
http://camping.gebetsroither.com/en/campgrounds/croatia/istria/camping-valkanela-new/ Pri tejle firmi lahko najameš prikolico ali mobilno hiško. Nimam pa nikakršnih nformacij, da bi ti lahko svetovala, vem samo, da imajo v našem kampu nekaj prikolic in hišk in da jih najame tudi nekaj slovencev. Mi smo v nudističnem kampu, imaš pa na izbiro tudi tekstilne kampe. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?