totimato
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejcka Jest močno upam, da imajo moški gensko napako. Moj namreč komi čaka, da je kak roj. dan, momački večer, ali pa kakšen drug razlog da se ga nažinga in da je na zabavi do zadnjega. Če slučajno ne gre med zadnjimi domov, se zlaže da mora it zato pa zato, da ne izpade copata. Ne štekam, ne štekam, ne štekam!!! V družbi je vedno car, faca, doma pa ni nobenga efekta od njega. Popolnoma nič ne naredi. Itak sem jest zato doma na porodniški, da tamauga pedenam in vse ostalo. Men pa počas že dol visi za vse. Doma je živ teksas, ker nimam volje do pospravljanja. On pa najeda, najeda, najeda. MOt ga prah, moje cunje, od tamauga cunje, posoda, ampak dotakne se pa ničesar. Nej omenm, da grem tud premalkrat k tašči, ker kao ker on ne gre, bi mogla it jest..... Na koncu jezika imam tisoč kletvic, ampak ne smem...... pogovort se z njim itak ne da, ker on dela vse prov.... Mogla sem si mal dušo olajšat, da bom lažje zaspala. On je namreč na rojstnem dnevu in uživa, popiva...... Lahko noč, T. Sicer ti je Joe povedal tako dobro, da vse kaj bi kdorkoli drugi rekel, je samo še hec; in evo: tejcka, če si že prišla s takšnim postom na očkov forum, je to za mene meketanje v tropu volkov. Če si cele dneve doma in sitna, ni čudno, da se mu ne mudi domov. Napije se pa zato, ker te ne želi varati - ostane samo še alkohol. Seveda te tišči k tašči, da bi šla malo ven - malo spremembe, da bi bila boljše volje... In zakaj nisi tudi ti na rojstnem dnevu? Saj lahko prideš za njim. Obstajajo pumpice za joške, pa mleko ven - babica prespi kot bejbisiterka in si lahko z tvojim momkom in se trudiš da mu ne bi najedala tudi izven stanovanja. ok, hec off. Še enkrat preberi, kaj je Joe napisal, po mojem se splača lp
|