|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počakaj, da otroci zrastejo!
28.8.2006 13:39:40   
Anonimen
Zdajle me je tašča čisto zmešala. Živimo skupaj in občasno pomirka malega. In jo prosim, če mi ga lahko pomirka, da grem na razgovor za novo službo. V sedanji vlada namreč grozno napeto vzdušje, šef je pravi zmaj, ki se ga vsi bojijo, pa še zelo odgovorno delo imam. Preveč odgovorno, da bi bila mirna in sproščena na delovnem mestu.  Dolgo sem rabila, da sem se odločila za ta korak in sedaj sem trdno prepričana, da grem drugam.

Pa mi reče tašča, naj z novo službo počakam, da tamali malo zrastejo. (3 in eno leto) "Bodi tam še par let, ko bodo večji, pa pojdi stran."

Zdaj nič ne razumem. Ko sem jo vprašala, zakaj, pa je le odvrnila, zato, da bodo večji. Je pa ona tak človek, da ko se v nekaj zapiči, zlepa ne odneha in kar naprej mori.

Sicer sem še vedno odločena, da si najdem novo službo, samo zmedla me je precej. Ne vem, mogoče misli, da me bodo v novi službi kar odpustili in bom pol brez ali kaj...

Kako vi gledate na to?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počakaj, da otroci zrastejo!
28.8.2006 13:47:22   
manca79
Jaz vem zase, da če se v službi ne bi dobro počutila, bi jo poskušala čimprej zamenjat.
Ja, toliko bodi še v tej službi dokler ne dobiš nove, potem pa čimprej spakiraj na novo.

Vsaj zame taščino mnenje ne bi imelo prav velikega pomena; starejši ljudje imajo tudi povsem drugačno mišljenje o stvareh.

Če pa nisi sigurna povsem o menjavi, pa se po razgovoru še vedno lahko odločiš, povsem po svoje in zate pa seveda v dobro tvoje družine.

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 13:51:25   
babylove
Menjaj, ampak ne na slabše. Če si zdaj zaposlena za nedoločen čas, išči službo, ki ti bolj ustreza in je ravno tako za nedoločen čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 13:57:09   
mika
Kaj pa če je tašča mislila, da boš to službo kar pustila in boš doma, dokler ne najdeš nove?
Drugače pa ti kar ob prvi priložnosti menjaj službo - seveda za boljšo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 13:57:18   
KIRA
ti delaj tako kot je prav tebi in ne drugim. sicer pa so tašče in njihovi nasveti poglavje zase. pošlji jo lepo potihem tja kjer poper rase in naredi tako, kot misliš, da je prav.
ne vem, zakaj bi čakala da bodo otroci večji. to po mojem ne igra čist nobene vloge. in tud veze s tvojo službo nima. ko si v službi si v službi in ne doma pri otrocih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 14:03:02   
GATA
Mogoče je pa mislila samo dobro, da če zamenjaš službo (in na začetku dobiš poskusno al pa za določen čas z možnostjo podaljšanja, no razen če dobiš takoj za določen čas.... sam to tud ni tko zagarantirano...) in če boš veliko na bolniški te lahko dajo stran... Samo razmišljam user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 14:12:45   
tanikaa
Pojdi na razgovor in se potem odloči, kaj je zate in tvojo družinico najbolje. O tem bosta odločala vidva z možem v prvi vrsti, šele nato pridejo na vrsto mnenja drugih.

Mogoče pa je res mislila samo dobro, pa se ni znala glih najbolje izraziti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 14:26:21   
Anonimen
Menjaj, ampak samo na boljše. Tašče pa ne upoštevaj. Sicer pa jaz sploh ne razumem povezave med novo službo in starostjo otrokuser posted image , ampak kdo bi vedel kaj se plete po glavah naših mamic in taščicuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 14:44:40   
bambolina
Jaz tudi mislim, da zamenjaj, če gre za boljšo službo!
Po mojem pa je tašča mislila, da so tvoji otroci zdaj še majhni in so večkrat bolani kot pa  potem malo starejši in verjetno zgolj zaradi tega, da ne bi preveč manjkala v novi službi? sicer pa ne vem kakšna bi bila povezava z leti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 15:01:31   
piščanc
mogoče je mislila samo na to, da ko prideš v novo službo se hočeš malo bolj angažirati, veliko novega se učiš... in zato potrebuješ več časa in družina pade malo na hold, oz. ni več glavna prioriteta. mogoče boš laže to takrat, ko bosta večja (npr. kakšna službena potovanja, večerje...) in se ne boš sekirala, če boš morala kdaj dalj ostati.

drugače pa je še slabše, če imaš že zdaj tako službo ni hočeš zato zamenjati. odloči se sama, saj veš

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2006 18:13:15   
Magi*
odločitev je tvoja in ne tvoje tašče, babice, mame...

PS: če so razmere nevzdržne - da te obremenjuje tudi izven službe, potem je skrajni čas, da greš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2006 18:33:35   
Anonimen
Ah, pusti ti taščo, kaj se sploh obremenjuješ z njo?To so ljudje stare šole, ko si se takoj po zaključku šolanja zaposlil, ker te je v starem sistemu služba že kar čakala in si tam delal do penzije.In tega pač ne morejo razumeti, da je danes to drugače, da vedno nekje gledaš če je na vidiku kaj boljšega in greš drugam.
Je pa za razmislit, če zapuščaš službo za nedoločen čas za določen čas, ampak tako neumna pa najbrž tudi nisi.
Sicer pa stres v službi tudi slabo vpliva na tvoje privat življenje in na otroke.In res ne vem kaj ima veze da počakaj še par let?A ko bodo otroci stari 5 in 7 pa te več ne bodo rabili ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2006 23:58:32   
Sita
Poslušaj nasvete, jih premisli, morda je v njih kaj uporabnega, vendar se odločaj po svoji vesti in pameti. Ta nasvet upoštevja tudi drugače, ne le v tem primeru. Če vidiš, da v tej njeni želji ni nobenega uporabnega argumenta, ti pa čutiš, da je tvoja odločitev prava... veš kaj ti je storiti.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2006 17:35:11   
metka_zone
Če boš dobila boljšo službo, jo menjaj in ne odlašaj. Tašča je pa verjetno mislila, da boš sedanjo službo pustila, potem te pa v drugi ne bodo vzeli in boš brezposelna. Nič slabega, jst bi ti isto svetovala. Ne pustit službe dokler nimaš črno na belem pogodbe za drugo...

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?