mpotocn
|
No, še ena za zraven. Danes smo zaključili polnih 33 tednov in čakamo nadaljne dogodke... Jaz opisanih težav, kot so guppy tvoje, nimam, je bla pa že bolj kriza. Želim ti, a se bo dobro počutje nAdaljevalo. Drugače se pa pejdi pokazat. Približno dober mesec nisem spala skoraj nič, včasih tud le 1 uro v 48 urah in to mi je bla največja groza od vsega. Res, kaj vse bi dala za spanec, pa ni nič pomagalo, bla sem utrujena, kako so bili dolgi dnevi, kako šele noči, res za popenit...Pa je prešlo in zaenkrat dobra dva tedna spim normalno, čeprav grem še zmeraj s strahom spat, kaj bo. In sedaj se sama sebi zdim kot prerojena, ful zadovoljna, čeprav imam hemoglobin 100 oz. še manj in sem kar dost zmatrana, ampak se trudim z dodatki in prehrano. Zaposluje me v glavnem moja zelo živahna dveletnica, ki je dopoldne v varstvu ter še drobnarije, katere sem si obljubila, da bom porihtala do poroda, čeprav so banalne (barvanje hčerkine sobe, nakup zaves za hišo ipd,), haha, ma brez veze. Mi bi še clo kaj na morje uleteli, vendar mi je prejšnji teden gin. rekla, da sem odprta, tko da sem zadovoljna z Bledom. Včasih se zamislim sama nad sabo, vse, kar me skrbi, je porod in kako bomo zmogli naprej, za razliko od prve nosečnosti, ko me je skrbelo le, da bo otrok zdrav, kar je v bistvu res najvažnejše. Kr nekak egoistično se počutim, ko le na porod mislim . Imam +13 kg, kar po moje ni tko velik, ress pa nisem nikol bruhala oz. imela problemov, razen s krvavitvami in posledično z mirovanjem. Normalno pa je, da se dvojne nosečke v drugi polovici nosečnosti zredijo za dvojno, kakor je meni znano. Punce, nekaj pa me zanima: katera je spodnja meja za hemoglobin, da je še OK? Ali dvojne nosečke rabimo več železa oz. koliko dnevno? Vse dobro vsem dvojnim nosečkami in mamicam Mojca
|