Anonimen
|
Annny mi smo šli z letalom v Turčijo, ko je bila Lea star cca. 10 mesecev. 1. Mi smo vzeli marelo ampak tako, da se tudi naslon spusti, da je lahko notri spala. Potovalne posteljice nismo vzeli, ker spi pri nama, pa v sobi je tudi bila. Če jo imaš možnost dobiti tam, je ne vlači s sabo. Zelo prav so mi prišle male plastične posodice v katere sem spravila sadje in drugo hrano, če smo kam šli, da sem imela vedno s sabo. Kakšen ruzak a la hladilna torba je praktičen za pijačo, sadje, hrano. 2. Jaz sem vzela s sabo tako kopalke kot pleničke. V bazenu sem ji vedno dala pleničko, saj nočeš, da se kj neprijetnega zgodi. V morju sem ji dala kopalke, saj mi je v morju za lulanje vseeno, ker itak vsi to počnejo, če bi kakala, bi pa pospravil. No, k sreči ni bilo treba. 3. Mi smo imeli babylove faktor 40. Namazala sem jo vedno kadar smo šli ven, je pa nisem imela nikoli na soncu, razen seveda ko smo bili v vodi ampak le dopoldan in kasneje popoldan. Nič je ni opeklo. 4. Jaz sem vztrajala na all inclusive , ni mi žal in naslednjič gremo prav tako. Praktično je, ker včasih otrok ob času kosila ni lačen, na AI imaš potem še popoldanske prigrizke, vmesne malice... Pa veliko več izbire hrane je. Jaz sem vedno vzela vsakega po mlo, pa ji je bila sigurno kakšna stvar všeč. Jaz sem absolutno ZA!!!! all inclusive. 5.Bepanten mazilo, praška pasta, ribje mazilo, paracetamol (svečke ali sirup), termometer, pumpica za nos 6.Jaz sem vzela za vsak dan dve majčki, za vsak dan ene hlače. Za en teden cca 4 dolge majčke, dvojne dolge hlače, pa 4 pare nogavičk, precej klobučkov, dvojne kopalke, zaprte čeveljčke, za v vodo čeveljčke in sandale. Aja, pa dve oblekici za šminkirat. Pa sem domov prinesla veliko neuporabljenih majčk in hlačk. 7. Jaz bi bila z otrokom pozorna na število zvezdic hotela. Npr. hrvašk, turčija, grčija si večinoma zaslužijo eno manj kot jo dejansko iamjo. Definitivno soba s klimo. Mi bi izdahnili, če je ne bi imeli. Hotel ne v središči mesta, zaradi hrupa. Oddaljenost od plaže - če je organiziran prevoz do plaže je vseeno, če je malo dalj, drugače pa ne. Mi smo bili cca. 700 m od plaže, pa je šel vsake pol ure hotelski avtobus do tja. Je blo komot. Lahko si pogledaš slike, ki jih imam v albumu, šli smo septembra 2004, Turčija, Alanya, Hotel Paradiso Resort *****, all inclusive, 99.900 sit/osebi, letalo.
|