|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice - topli daljni kraji
24.1.2006 12:08:33   
spelaz
Čav,

mi smo se odločili, da gremo za 1. maja za 14 dni nekam v tople kraje. Izbiramo med Karibi, Mauritiusom, Šri Lanko. Pred 2 letoma sva bila v Dominikani - uaaa.user posted image user posted image
Me pa malo skrbi - našega malega user posted image  na letalu 10 ur imet. Najbrž ga bo polno povsod.

Ima katera kakšne izkušnje z 1.5 letniki na tako dolgih poteh. A jih kej zmoti časovna razlika - no, najbrž jih, ker tudi nas. Na kaj naj pazim?

Aja, pa če ima katera kak predlog za destinacijo v radiju 10 ur z letalom in da bo toplo.user posted image

LP
s.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice - topli daljni kraji
24.1.2006 12:41:34   
Andra
Jaz bi šla na vašem mestu sigurno na Mauricius. Sanjsko...
Kar se pa vašega malčka tiče pa tako; ko sva šla z možem v Dominikansko je bila na letalu tudi ena slovenska družina, ki je imela zraven deklico staro 1,5 leta. Na letalu skoraj nismo vedeli, da je z nami. Veliko je spala, ko je bila pa budna je pa lahko tudi hodila in stalno se ji je nekaj dogajalo.
Nekaj dni je rabila, da se je navadila na nov ritem, prav tako kot mi. Potem je uživala 100/h.

Jaz osebno z tako malim otrokom ne bi šla tako daleč in to predvsem iz tega razloga, ker se mu čisto poruši bioritem. Jaz osebno sem imela kar dosti težav, da sem se navadila in tudi, ko smo prišli nazaj domov, sem še kakšnih 14 dni spala vsaki dan nekje do 11 ali 12 ure, ker se prej enostavno nisem mogla zbudit. Prav tako zvečer nisem bila zaspana in sva z možem hodila ob 3. ponoči jest, saj je bil to čas, ko smo imeli v Dominikani večerjo.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 17:11:14   
Anonimen
Pred slabim mesecem smo bili za dva tedna na Maldivih z enoletnikom, ki je sicer precej zahteven, ampak z dobro predpripravo je vse izpadlo odlično.
Moje nasvete si lahko prebereš par postov nižje pod naslovom "z dojenčkom na letalo" ali nekaj podobnega.

(odgovor članu spelaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 14:37:23   
ella2006
selena,

pa sta si lahko s tako malim otrokom privoščila potaplanje ali snorklanje (npr. mivda z možem sva na Maldivih se potapljala z mantami, želvami, delfini pa koralni greben je čudovit) ali pa nočni ribolov, kjer je mož ulovil celo barakudo. Midva se bova še sigurno vrnila na Maldive ampak ko bodo otroci lahko vse to z nama doživeli.
Iz mojih iskušenj bolj svetujem kakšen Mauricius, že zaradi same velikosti otoka.
Ampak vsi smo različni in vsak ima svoje želje glede dopusta, tako da je najbolje da se sami odločite ker veste kaj hočete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!