Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih 5.7.2006 13:07:35
|
|
|
|
ada2
|
pri meni je bilo isto, pa je bilo vse v redu. mi je točno za 1 teden šlo navzkriž in sem imela tudi dva različna PDP - 21 in 28, rodila sem po tistem PDP ju, ki je bil izračunan na podlagi zadnje menstruacije. Adam je pri porodu tehtal 3430g in bil dolg 50 cm, torej, če bi še en teden bil notri, bi bil že velikan . vso srečo!
|
|
RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih 5.7.2006 21:40:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
no jaz sem na istem kot ti amapk jaz bi mogla bit v 10t sem pa v 7t tak da je mal vecja razlika malo me je g potolazila s tem ko je rekl ada je mogoce normalno ker sem m mela tudi na 42 dni tak da mam mal daljsi ciklus.sicer se nevem ce je vse ok v sredo mam pregled in zvem ce je z mojim vse ok.drzim pesti zate pa tudi zame.
|
|
|
|
RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih 5.7.2006 21:48:25
|
|
|
|
eva1
|
Ja seveda če srček bije, potem je vse ok! Meni je G tudi prestavil pdp za 5 dni, ker je plod manjši! Fora pa je v tem, da točno vem kdaj sem zanosila(19-21 dan ciklusa) in da sem to tudi pričakovala in tudi test mi ni pokazal pred 34 dnevom po M! Pač je prišlo pozneje do oploditve, pa kaj pol, samo da je vse ok!
|
|
|
|
RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih 6.7.2006 11:44:47
|
|
|
|
alenkat
|
Najlepša vam hvala za odgovore. Ste me zelo pomirile in mi vlile upanje, da bo vse OK. Hvala vam še enkrat.
|
|
|
|
RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih 6.7.2006 12:11:40
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz sem imela identicno situacijo, M na 34 dni, jaz v 8 tednu, ona men mej 6/7 teden.. Pusnjak mi je odgvoril, da v tem casu plod ful hitro raste in ne enako pri vseh in da ni razloga za skrb. Pri meni je na zalost bil razlog za pocasno rast . ampak ce imas M na 34 dni, potem je ziher po velikosti lahko manjsi, ker je en teden razlike - standar je 28 dni in po tem so racunane vse zadeve... tko da ne se sekirat preden pride do problema!!! res, se preveckat pridejo smi od sebe. ce je G rekla,d a je ok, pol je OK!! drzi se in UZIVAJ v nosecnosti..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?