|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počasen razvoj ploda v prvih tednih
5.7.2006 12:34:16   
alenkat
Danes sem bila na prvem pregledu in mi je zdravnica rekla, da je plod razvit šele za 7 teden, dejansko pa sem že v 8 tednu. Razlog temu je lahko da ciklus nisem imela vedno na 28 dni, ampak sem ga imela na 34 dni. Je imela katera podobno izkušnjo  in je bilo poptem vse OK. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počasen razvoj ploda v prvih tednih
5.7.2006 13:01:11   
SaaS
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=963584

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2006 13:07:35   
ada2
pri meni je bilo isto, pa je bilo vse v redu. mi je točno za 1 teden šlo navzkriž in sem imela tudi dva različna PDP - 21 in 28, rodila sem po tistem PDP ju, ki je bil izračunan na podlagi zadnje menstruacije. Adam je pri porodu tehtal 3430g in bil dolg 50 cm, torej, če bi še en teden bil notri, bi bil že velikanuser posted image . vso srečo!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2006 21:40:25   
malecka_mateja
no jaz sem na istem kot ti amapk jaz bi mogla bit v 10t sem pa v 7t tak da je mal vecja razlika malo me je g potolazila s tem ko je rekl ada je mogoce normalno ker sem m mela tudi na 42 dni tak da mam mal daljsi ciklus.sicer se nevem ce je vse ok v sredo mam pregled in zvem ce je z mojim user posted image  vse ok.drzim pesti zate pa tudi zame.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2006 21:48:25   
eva1
Ja seveda če srček bije, potem je vse ok!
Meni je G tudi prestavil pdp za 5 dni, ker je plod manjši! Fora pa je v tem, da točno vem kdaj sem zanosila(19-21 dan ciklusa) in da sem to tudi pričakovala in tudi test mi ni pokazal pred 34 dnevom po M! Pač je prišlo pozneje do oploditve, pa kaj pol, samo da je vse ok!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 11:44:47   
alenkat
Najlepša vam hvala za odgovore. Ste me zelo pomirile in mi vlile upanje, da bo vse OK.
Hvala vam še enkrat.

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 12:11:40   
tinaaja
Jaz sem imela identicno situacijo, M na 34 dni, jaz v 8 tednu, ona men mej 6/7 teden.. Pusnjak mi je odgvoril, da v tem casu plod ful hitro raste in ne enako pri vseh in da ni razloga za skrb.
Pri meni je na zalost bil razlog za pocasno rast user posted image . ampak ce imas M na 34 dni, potem je ziher po velikosti lahko manjsi, ker je en teden razlike - standar je 28 dni in po tem so racunane vse zadeve... tko da ne se sekirat preden pride do problema!!! res, se preveckat pridejo smi od sebe. ce je G rekla,d a je ok, pol je OK!! drzi se in UZIVAJ v nosecnosti..

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2006 20:52:33   
sonchica
jaz pa sem mela težave z visokim pritiskom in je otrok zarad tega začeu hujšat...raso je normalno ampak teža je bla premajhna... vendar se to da vse rešit... ko se je žan na rodil je tehno 3090 g ter 51 cm velik... sedaj je star 6 tednov in tehta 4630g ... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?